Το μήνυμα μητέρας παιδιών με αναπηρία προς Προδρόμου-«Έλεος κύριε…»

Το δικό της μήνυμα, προς τον υπουργό Παιδείας, για την απόφαση να συσταθεί ειδική ομάδα που θα επιλέγει ποια παιδιά με αναπηρία θα επιστρέψουν στο σχολείο, στέλνει μία μητέρα.
 
Σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο, η μητέρα των δύο παιδιών απευθύνεται προς τον υπουργό Παιδείας και χαρακτήρισε απάνθρωπο το γεγονός πως το Υπουργείο χρειάζεται χαρτιά και πιστοποιητικά, που όπως υποδεικνύει, όλα αυτά τα έχουν όλα τα σχολεία από την αρχή της σχολικής χρονιάς.
 
Παράλληλα, είπε και το δικό της ευχαριστώ στους δάσκαλους, διαμηνύοντας πως το Υπουργείο τους ανέθεσε την άθλια απόφαση να την ανακοινώσουν με βαριά καρδιά στα παιδιά και τις οικογένειές τους.
 
Κατέληξε ξεκαθαρίζοντας πως η αναπηρία δεν είναι ασθένεια.
 
Αυτούσια η ανάρτηση της μητέρας:
«ΝΑΙ κύριε, με μικρά γράμματα, υπουργέ Παιδείας έχω 2 υπέροχα παιδιά με ΑΝΑΠΗΡΊΑ... Και ΝΑΙ κύριε υπουργέ, προς εκπλήξεως σας, κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και προ εκπλήξεως εμάς τους ΑΠΑΓΟΡΕΎΤΗΚΕ από εσάς η είσοδος σε ένα χώρο που μέχρι τώρα και εμείς και αυτά το θεωρούσαν δεύτερο τους ΣΠΊΤΙ...Και ακόμα πιο απάνθρωπο είναι ότι για να τους δεχτείτε πίσω χρειάζονται χαρτιά, πιστοποιητικά που όλα αυτά τα έχουν όλα τα σχολεία από την αρχή της σχολικής χρονιάς.... ΕΛΕΟΣ κύριε....
 
Ο προβληματισμός όμως είναι ότι εμμένετε σε αυτήν την λανθασμένη απόφαση σας μετά από την κατακραυγή όλου του κόσμου, μετά από την κατακραυγή της επιτρόπου, μετά από την κατακραυγή των ΜΜΕ...Και ο λόγος ποιος?? Να μας αποδείξεις τι?? Δεν είναι η 1 μέρα απουσίας τους από το σχολείο αλλά το ΓΙΑΤΙ???
 
Ευτυχώς που σε αυτό το αποδιοργάνωτο σύστημα του υπουργείου παιδείας υπάρχουν και ΆΝΘΡΩΠΟΙ οι ΔΆΣΚΑΛΟΙ που τους αναθέσετε αυτήν την άθλια σου απόφαση να μας την ανακοινώσουν αυτοί με βαριά καρδιά και που ήταν δίπλα μας σε όλη αυτήν την καραντίνα και περισσότερο αυτές τις δύο μέρες....
 
Η ΑΝΑΠΗΡΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΘΈΝΕΙΑ κύριε!!».

Δειτε Επισης

Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας για αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων
Έγινε η κλήρωση του Τζόκερ για το 1.100.000 ευρώ-Οι αριθμοί που κληρώθηκαν
Έφθασε στην Κύπρο το Άγιο Φώς-Τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Πάσχα με καταιγίδες και χαλάζι-Κίτρινη προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία
Εν ψυχρώ δολοφονία στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη-Τρεις οι δράστες, η γυναίκα πάτησε τη σκανδάλη
ΒΙΝΤΕΟ: Εκατοστάρι για άλλη μια χρονιά στην πρώτη Ανάσταση από τον Πάτερ Ηράκλη στο Παραλίμνι
Τα Πασχαλινά έθιμα της Κύπρου-«Το κάψιμο του Ιούδα από τα σημαντικότερα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως
Πάσχα με ανέμους και βροχές στο καιρικό μενού