Τρίτη 26 Μαϊ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

LIVE: Ένα το νέο κρούσμα από την ιχνηλάτηση βοηθού σε νηπιαγωγείο

  21/05/2020 06:58
LIVE: Ένα το νέο κρούσμα από την ιχνηλάτηση βοηθού σε νηπιαγωγείο

LIVE: Ένα το νέο κρούσμα από την ιχνηλάτηση βοηθού σε νηπιαγωγείο

  21/05/2020 06:58
Ένα ακόμα βήμα προς την κανονικότητα, πραγματοποιεί σήμερα η Κύπρος που εισέρχεται στη δεύτερη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, από σήμερα καταργείται πλήρως το μέτρο αποστολής γραπτού μηνύματος(sms)  στον αριθμό 8998 για έγκριση των μετακινήσεων των πολιτών ως επίσης η απαγόρευσης κυκλοφορίας μεταξύ 10 μμ. μέχρι 6 π.μ.

Από σήμερα επιτρέπονται οι συναθροίσεις μέχρι 10 άτομα, ενώ ελεύθερη θα είναι η παρουσία σε πάρκα,  πλατείες, μαρίνες κ.λ.π, νοουμένου ότι οι συναθροιζόμενοι δεν θα υπερβαίνουν τους 10.

Από σήμερα επαναλειτουργούν κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής. Επίσης, επαναλειτουργούν οι επιχειρήσεις εστίασης μόνο για εξωτερικούς χώρους, στη βάση αυστηρών πρωτοκόλλων που θα εκδώσει το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Υγείας.
 
Από σήμερα, στο πλαίσιο της δεύτερης, λειτουργούν και τα Δημοτικά Σχολεία και τα Γυμνάσια και, συνεχίζουν τη φοίτηση, όπως έχει ήδη ξεκινήσει από τις 11 Μαΐου , η Γ’ τάξη Λυκείου και το Γ’ έτος των Τεχνικών Σχολών.
 
Τα επιδημιολογικά δεδομένα των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν την ενθαρρυντική εικόνα, αφού χθες ανακοινώθηκαν μόλις τέσσερα κρούσματα ενώ σταθερά μειωμένος είναι και ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.
 
Διαβάστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στον REPORTER
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας