Πράσινο φως από το Υπ. Παιδείας για επιστροφή φοιτητών στα Ιδρύματα Ανώτερης Εκπαίδευσης

Μπορούν να επιστρέψουν στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Ανώτερης Εκπαίδευσης οι φοιτητές και οι καθηγητές τους, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας.
 
Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι, εν όψει της χαλάρωσης των μέτρων που έχουν αποφασιστεί λόγω της πανδημίας του κορονωϊού (Covid-19) που επιτρέπουν την επαναλειτουργία των Σχολείων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, τα Ιδρύματα Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κύπρου δύνανται να λειτουργήσουν με φοίτηση στους χώρους των Ιδρυμάτων, από τη Δευτέρα, 11/05/2020.
 
Επισημαίνεται, ότι έχουν δοθεί λεπτομερείς οδηγίες στα Ιδρύματα, για αυστηρή τήρηση των υγειονομικών συστάσεων του Υπουργείου Υγείας και έχει τονιστεί ότι για τον αριθμό των φοιτητών/τριών σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας, εργαστηρίου κ.ά. θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες αραίωσης που συμπεριλαμβάνονται στα σχετικά Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Δειτε Επισης

Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
Παραμένει στα ύψη ο υδράργυρος, σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση-Κόκκινος συναγερμός για πυρκαγιές
Τρεις άμαχοι νεκροί σε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
Πάνω από 20 νεκροί σε επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
LIVE: Παραμένει μεγάλος ο κίνδυνος για αναζωπύρωση των πυρκαγιών-Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Η φωτιά που έσβησε την ελπίδα και οι δηλώσεις Χαρτσιώτη-Παναγιώτου που «αναζωπύρωσαν» τις αντιδράσεις
Ο τρόπος λειτουργίας του RescEU, η ανάγκη στήριξης της Κύπρου και το αίτημα των ευρωβουλευτών
Στάχτη οι ευθύνες, ούτε λόγος για λανθασμένους χειρισμούς-Προσμέτρησαν οι δύο θάνατοι στην επιτυχία, ζητήθηκαν ευχαριστίες
Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»