ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξαν οι ουρανοί σε Λάρνακα και Αμμόχωστο-Έντονες βροχοπτώσεις και χαλάζι

Άνοιξαν οι ουρανοί στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και στη Λάρνακα, όπου σημειώθηκαν έντονες βροχοπτώσεις.
 
Στην Ορμήδεια, από τις βροχές οι δρόμοι έγιναν ποτάμια…
Έντονη βροχόπτωση αλλά και χαλάζι, έπεσε στο Δασάκι Άχνας.
Επίσης σε αρκετές άλλες περιοχές υπήρξαν έντονες βροχοπτώσεις, σκηνικό το οποίο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τη  Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
LIVE η μεταβολή του καιρού
Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός απόψε θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, στο εσωτερικό και στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.
Το απόγευµα, στα νοτιοανατολικά, θα πνέουν παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα ψηλές νεφώσεις, ενώ στα δυτικά αναµένονται και αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Την Κυριακή, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.
Τη ∆ευτέρα, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα δεν αποκλείεται να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ένα βήμα πριν την ήττα η Ουκρανία-Η δυσοίωνη πρόβλεψη και το κρίσιμο πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ
BINTEO: Συνελήφθη ο άντρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Άντρας απειλεί να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Ανάλυση BBC: Δώρο για τα γενέθλια του Χαμενεΐ η επίθεση, τώρα ο Νετανιάχου περιμένει
Καμία αναφορά στις επιθέσεις του Ισραήλ από τον πρόεδρο του Ιράν
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Ισραήλ στο Ιράν: Επιλέξαμε να μη χτυπήσουμε πυρηνικές εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είναι χειρότερα
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους