Η «παράσταση» της ανθρωπότητας με στόχο τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων

Ο θρήνος στην Ισπανία συνεχίζεται… Ατελείωτος ο πόνος στην Γαλλία… Οι πληγές στην Ιταλία δεν θα κλείσουν ποτέ… Κάθε ένας άνθρωπος που χάνεται βυθίζει στο πένθος δεκάδες άλλους. Η ζωή τους, δεν θα είναι ποτέ η ίδια. 
 
Κι αν αυτές οι χώρες φαντάζουν μακριά, ας ρίξουμε μια ματιά στην κυπριακή ομογένεια της Βρετανίας. 150 νεκροί ανάμεσα σε 420 χιλιάδες ομογενείς. Ασύλληπτη τραγωδία… Οι μισοί σε αριθμό από τους κατοίκους της Κύπρου, δεκαπλάσια όμως τα θύματα… Η πανδημία, όπου δεν λήφθηκαν έγκαιρα μέτρα, θερίζει.

Για κάποιους αυτές οι απώλειες, είναι ψιλά γράμματα. Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ολόκληρη η ανθρωπότητα, έχει στήσει μια παράσταση, στην οποία συμμετέχουν κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια οσκαρικοί ηθοποιοί, προκειμένου να ξεβολέψουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο.

Μόλις ξεκίνησε όλο αυτό τα έβαλαν αρχικά με τους δημοσιογράφους, κατηγορώντας τους ότι προσπαθούν να τον πανικοβάλουν με ψέματα. Μόλις μπήκαν τα περιοριστικά μέτρα, τα έβαλαν με την Κυβέρνηση κατηγορώντας την πως θέλει να τους ελέγξει. Στη συνεχεία, ήρθε ως μάννα εξ ουρανού, από το εξωτερικό (εδώ βόλευε) η ιστορία με τις κεραίες 5G. Έτσι διαδίδουν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πως μας έκλεισαν στο σπίτι για να τοποθετήσουν μυστικά κεραίες 5G. Επιλέγουν, μάλιστα, να τις τοποθετούν, μετά τις εννέα το βράδυ όταν αρχίζει η καθολική απαγόρευση για να μην τους πάρουμε χαμπάρι. Τους πήραν, όμως αυτοί, τα μέλη της νυκτερινής φρουράς.
 
Από χθες κάποιοι βρήκαν άλλη καραμέλα. Διαδίδουν πως στήθηκε όλη η ιστορία με τον κορωνοϊό, προκειμένου να θεωρηθούν νόμιμες οι αποκοπές των Δημοσίων υπαλλήλων. Προφανώς κάποιοι θεωρούν, πως για να γίνει πιο πειστικό αυτό το εγχείρημα, ως άλλη υπερδύναμη (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε) πείσαμε όλα τα κράτη του κόσμου, να συμμετάσχουν σε αυτή τη συνωμοσία. Επειδή κάθονται στο στομάχι του Τραμπ, του Μπόρις Τζόνσον και του Μακρόν οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Κύπρο.
 
Δεν είναι εννοείται, κατακριτέα τα συναισθήματα των χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων που νιώθουν απογοητευμένοι από την απόφαση. Ο καθένας στη θέση τους, το ίδιο θα ένιωθε. Και δεν είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτές τις αναρτήσεις. Είναι κάποιοι ανεύθυνοι που μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, προσπαθούν να να εκμεταλλευτούν αυτά τα συναισθήματα προκειμένου να χειραγωγήσουν μια μάζα ανθρώπων και να τους ωθήσει να σπάσουν τα περιοριστικά μέτρα. Πράξη αδιανόητη και εγκληματική… Πράξη που επαναλαμβάνεται από τα ίδια πρόσωπα, που προσπαθούν να αποδείξουν πως είναι υπερβολικά όσα λέγονται και γράφονται για τις επιπτώσεις της πανδημίας.
 
Η χώρα μας έλαβε, όπως δείχνουν οι αριθμοί έγκαιρα μέτρα. Μαζί με την Ελλάδα, την Τσεχία, τη Γερμανία και μερικές άλλες χώρες θεωρούμαστε τα παραδείγματα της Ε.Ε. Τα μέτρα της Κυβέρνησης δεν θα έχουν καμία σημασία, εάν δεν τα τηρήσουμε εμείς. Το ότι δεν είδαμε τις εικόνες που βλέπουμε στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία, είναι δικό μας επίτευγμα. Δεν τιμωρούμε την Κυβέρνηση εάν σπάσουμε τα μέτρα, αλλά εμάς τους ίδιους…
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Εγκρίθηκαν τροποποιητικοί νόμοι για ρυθμίσεις στην καταβολή διαφόρων επιδομάτων
Ψηφίστηκε πρόταση νόμου για δημοσίευση έκθεσης ελέγχων αγοράς από Υπ. Ενέργειας
Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας