Έξι εξιτήρια από το Νοσοκομείο Αναφοράς-Θετικοί στον κορωνοϊό δύο νοσηλευτές

Εξι εξιτήρια δόθηκαν σήμερα σε ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Τα εξιτήρια δόθηκαν σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων είναι αρνητικά στον κορωνοϊό. Τέσσερις από τους ασθενείς μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους όπου θα παραμείνουν υπό περιορισμό για 14 μέρες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Στα 595 τα περιστατικά, έντεκα άτομα στις Εντατικές-Συνεχίζεται η μάχη
 
Δύο ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living στην Τερσεφάνου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.
 
Σημειώνεται ότι το ένα εξιτήριο δόθηκε σε άτομο που νοσηλευόταν στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο Νοσοκομείο Αναφοράς με αναπνευστική υποστήριξη.
 
Συνολικά μέχρι τις επτά απόψε 28 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, τέσσερις από τους οποίους στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού χρειάζονται πιο στενή υποστήριξη, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται από τους επαγγελματίες υγείας, ως πολύ καλή.
 
Στο Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν σήμερα δύο εισαγωγές ενώ πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι από τα 31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν το απόγευμα, δύο αφορούν νοσηλευτές στο Νοσηλευτήριο.
 
Οι νοσηλευτές εντοπίστηκαν ύστερα από την ιχνηλάτηση άλλων δύο συναδέλφων τους που διαγνώστηκαν πρόσφατα με κορωνοϊο στο Νοσοκομείο Αναφοράς.  Συνολικά πέντε νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Αναφοράς έχουν επιβεβαιωθεί ότι είναι κρούσματα κορωνοϊού. 
 
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς νοσηλεύθηκαν 107 άτομα και δόθηκαν 75 εξιτήρια.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ