Παρασκευή 5 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

H ΣΕΚ προσφέρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό για ενίσχυση της προσπάθειας αντιμετώπισης του κορωνοϊού

  07/04/2020 15:13
H ΣΕΚ προσφέρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό για ενίσχυση της προσπάθειας αντιμετώπισης του κορωνοϊού

H ΣΕΚ προσφέρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό για ενίσχυση της προσπάθειας αντιμετώπισης του κορωνοϊού

  07/04/2020 15:13
Η ΣΕΚ σε ανακοίνωσή της για την παγκόσμια ημέρα υγείας, αναφέρει ότι θα προσφέρει 30 εξειδικευμένα “tablets” για πλήρη κάλυψη των αναγκών εφαρμογής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Εθνική Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Υγείας) για την ενδονοσοκομειακή και εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των περιστατικών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.
 
«Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευαισθησίας και υπευθυνότητας, όπως και σε πνεύμα αλληλεγγύης, η ΣΕΚ, παράλληλα με άλλες εθελοντικές πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει ήδη αναλάβει, προσφέρει 30 εξειδικευμένα “tablets” για πλήρη κάλυψη των αναγκών εφαρμογής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Εθνική Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Υγείας) για την ενδονοσοκομειακή και εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των περιστατικών που σχετίζονται με τον κορωνοϊό», αναφέρει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Η αισιοδοξία για την πορεία των κρουσμάτων και η κρίσιμη εβδομάδα
 
Η ΣΕΚ καλεί τα οργανωμένα σύνολα να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού, στην ενίσχυση της όλης προσπάθειας. Ταυτόχρονα, καλεί όλους να επιδείξουν πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση, με πλήρη συμμόρφωση προς τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και εφαρμογή των προνοιών που προκύπτουν από τα μέτρα.
 
«Παραμένουμε σοβαροί, υπεύθυνοι και αλληλέγγυοι. Μένουμε σπίτι και συμβάλλουμε ώστε να τα καταφέρουμε, τονίζοντας με βεβαιότητα πως, θα τα καταφέρουμε», αναφέρει.
 
Παράλληλα η ΣΕΚ εκφράζει για ακόμα μία φορά τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς το σύνολο των επαγγελματιών υγείας για τον ρόλο που διαδραματίζουν στη διατήρηση και ενίσχυση της παγκόσμιας υγείας.
 
«Ιδιαίτερα σήμερα, με την ανάγκη διαχείρισης και επίλυσης των προβλημάτων που δημιουργούνται από τον κορωνοϊό, ο ρόλος και η σημασία του έργου που επιτελεί το προσωπικό στον τομέα της υγείας, γίνονται ακόμα πιο ευδιάκριτα και καθοριστικά για την επαναφορά και διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Μαζί μ’ εσάς, θα τα καταφέρουμε», αναφέρει.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας