Κυριακή 31 Μαϊ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σε διαμέρισμα μεταφέρθηκε η 51χρονη καρκινοπαθής που νόσησε στην Πάφο

  06/04/2020 20:17
Σε διαμέρισμα μεταφέρθηκε η 51χρονη καρκινοπαθής που νόσησε στην Πάφο

Σε διαμέρισμα μεταφέρθηκε η 51χρονη καρκινοπαθής που νόσησε στην Πάφο

  06/04/2020 20:17
Διευθετήθηκε η νοσηλεία της 51χρονης καρκινοπαθούς στην Πάφο με την συμβολή του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ,του Ιατρικού  Διευθυντή του Κέντρου“Friends` Hospice Paphos”, Δρ. Άριστο Γεωργίου, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και της ίδιας της Υπουργού Ζέτας Αιμιλιανίδου,  του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, του Γενικού Εκτελεστικού  Διευθυντή του ΟΚΥπΥ Χρίστη Λοϊζίδη, του Δρ. Ιωσήφ Μουτήρη, όπως και του θεράποντα ιατρού  της ασθενούς, Δρ. Γιώργου Άστρα, αλλά και του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την αδερφή της 51χρονης Ν.Π. , ήδη η 51χρονη σήμερα μεταφέρθηκε σε διαμέρισμα στην Πάφο προκειμένου να συνεχιστεί η αποθεραπεία της .

Η  αδερφή της 51χρονης εξέφρασε την ικανοποίηση της για το άμεσο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι πιο πάνω φορείς στην υπόθεση της ασθενούς αδερφής της, τους οποίους ευχαρίστησε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκριση τους,  αλλά και για όλα τα απαραίτητα διαβήματα στα οποία προχώρησαν  για επίλυση του προβλήματος και για τη στήριξη της .

Επιπρόσθετα με συγκίνηση αναφέρθηκε και στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου ( Τμήμα Πάφου) που στήριξε  την  51χρονη ασθενή όσο και την οικογένεια της, λαμβάνοντας υπηρεσίες στήριξης από τον Σύνδεσμο, ο οποίος επί μήνες ήταν κοντά τους για κάθε τους ανάγκη, όπως είπε. 

Σημειώνεται πως το Hospis, στο οποίο νοσηλεύονταν η 51χρονη έκλεισε και σήμερα θα έπρεπε να πάρει εξιτήριο όπως και έλαβε.

Αξίζει να αναφερθεί πως το διαμέρισμα με τη συνδρομή των πιο πάνω δόθηκε δωρεάν για δύο μήνες από εταιρεία που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας