Σε διαμέρισμα μεταφέρθηκε η 51χρονη καρκινοπαθής που νόσησε στην Πάφο

Διευθετήθηκε η νοσηλεία της 51χρονης καρκινοπαθούς στην Πάφο με την συμβολή του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ,του Ιατρικού  Διευθυντή του Κέντρου“Friends` Hospice Paphos”, Δρ. Άριστο Γεωργίου, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και της ίδιας της Υπουργού Ζέτας Αιμιλιανίδου,  του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου, του Γενικού Εκτελεστικού  Διευθυντή του ΟΚΥπΥ Χρίστη Λοϊζίδη, του Δρ. Ιωσήφ Μουτήρη, όπως και του θεράποντα ιατρού  της ασθενούς, Δρ. Γιώργου Άστρα, αλλά και του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την αδερφή της 51χρονης Ν.Π. , ήδη η 51χρονη σήμερα μεταφέρθηκε σε διαμέρισμα στην Πάφο προκειμένου να συνεχιστεί η αποθεραπεία της .

Η  αδερφή της 51χρονης εξέφρασε την ικανοποίηση της για το άμεσο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι πιο πάνω φορείς στην υπόθεση της ασθενούς αδερφής της, τους οποίους ευχαρίστησε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκριση τους,  αλλά και για όλα τα απαραίτητα διαβήματα στα οποία προχώρησαν  για επίλυση του προβλήματος και για τη στήριξη της .

Επιπρόσθετα με συγκίνηση αναφέρθηκε και στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου ( Τμήμα Πάφου) που στήριξε  την  51χρονη ασθενή όσο και την οικογένεια της, λαμβάνοντας υπηρεσίες στήριξης από τον Σύνδεσμο, ο οποίος επί μήνες ήταν κοντά τους για κάθε τους ανάγκη, όπως είπε. 

Σημειώνεται πως το Hospis, στο οποίο νοσηλεύονταν η 51χρονη έκλεισε και σήμερα θα έπρεπε να πάρει εξιτήριο όπως και έλαβε.

Αξίζει να αναφερθεί πως το διαμέρισμα με τη συνδρομή των πιο πάνω δόθηκε δωρεάν για δύο μήνες από εταιρεία που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ