Στο πλευρό των Κύπριων νοσηλευτών ο Κινέζικος Σύνδεσμος Νοσηλευτών

Τη στήριξη του προς τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Νοσηλευτών και Μαιών εκφράζει με επιστολή του, ο Κινέζικος Σύνδεσμος Νοσηλευτών.
 
Όπως αναφέρει η Πρόεδρος του Κινέζικου Συνδέσμου Χινχουάγκ Ου, ο σύνδεσμος παρακολουθεί στενά την πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και την κατάσταση στην Κύπρο. Ο ιός, αναφέρει, δεν γνωρίζει εθνικά σύνορα αλλά στις χειρότερες στιγμές αποκαλύπτεται η καλοσύνη των ανθρώπων.
 
Αναφέρει ότι η κινέζικη κυβέρνηση έλαβε συνολικά προστατευτικά μέτρα για καταπολέμηση της πανδημίας και έχει επιτύχει θετικά αποτελέσματα.
 
Τέλος, διαβεβαιώνουν για τη στήριξη του κινέζικου συνδέσμου προς τους Κύπριους συναδέλφους τους, σημειώνοντας ότι η αφοσίωση και σθένος των Κυπρίων νοσηλευτών στον αγώνα ενάντια του COVID-19 αναδεικνύει την επαγγελματικότητα και ηρωισμό τους.
 
Σε απαντητική επιστολή του, ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών Ιωάννης Λεοντίου εκφράζει αλληλεγγύη προς τα μέλη του κινέζικου συνδέσμου, σημειώνοντας ότι η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι οι νοσηλευτές και μαίες παγκόσμια εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες όταν προσφέρουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε αυτούς που επηρεάστηκαν από το COVID-19.
 
Σημειώνοντας ότι και η Κύπρος έχει επηρεαστεί επίσης από τον κορωνοϊό, ανέφερε ότι είναι μεγάλο βάρος στο σύστημα υγείας της Κύπρου. Αντλούμε δύναμη και ενθάρρυνση από το κινέζικο παράδειγμα, πρόσθεσε και εξέφρασε ευχαριστίες. Ευχαρίστησε, επίσης, για τη δωρεάν εξοπλισμού από την Κίνα την περασμένη εβδομάδα, όπως επίσης για τη χθεσινοβραδινή άφιξη ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων από τη χώρα.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Παρεμβαίνει το Υπουργείο Οικονομικών για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»