Κυριακή 7 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θετικά στον κορωνοϊό τρία μέλη του προσωπικού του ΤΑΕΠ στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

  05/04/2020 09:22
Θετικά στον κορωνοϊό τρία μέλη του προσωπικού του ΤΑΕΠ στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Θετικά στον κορωνοϊό τρία μέλη του προσωπικού του ΤΑΕΠ στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

  05/04/2020 09:22
Τρία πρόσωπα, μέλη του προσωπικού του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου βρίσκονται ανάμεσα στα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, που ανακοινώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου.
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο πρόσωπα από το νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Αμμοχώστου και ένα πρόσωπο από το γραφειακό προσωπικό των οποίων το ιστορικό διερευνάται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΕΔΩ
 
Η επιβεβαίωση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό για το ένα μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού, προήλθε μέσω ιχνηλάτησης των επαφών προσώπου, το οποίο είναι μέλος του προσωπικού του Υπουργείου Εξωτερικών και επιβεβαιώθηκε την περασμένη Πέμπτη.
 
Χθες, δέκα περίπου άνθρωποι κλήθηκαν στη Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων του Νοσοκομείου για να δώσουν δείγμα για εξέταση για κορωνοϊό, ενώ στο ΤΑΕΠ Αμμοχώστου τηρήθηκε πρωτόκολλο απολύμανσης και τέθηκε ξανά σε λειτουργία με το επιπλέον προσωπικό.
 
Εν τω μεταξύ στο Νοσοκομείο Αναφοράς μεταφέρθηκε χθες βράδυ ασθενής, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο ασθενής νοσηλευόταν στο ορθοπεδικό τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
 
Ο ασθενής νοσηλευόταν απομονωμένος, ενώ το προσωπικό του Νοσοκομείου έλαβε αυστηρά μέτρα προφύλαξης, τέθηκαν σε εφαρμογή όλα τα πρωτόκολλα και άρχισε η ιχνηλάτηση των επαφών του.
 
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ιχνηλάτησης των επαφών του ασθενούς, όσα άτομα ήρθαν σε επαφή μαζί του, θα τεθούν σε περιορισμό για 14 μέρες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας