Δευτέρα 13 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σπουδαία κίνηση του Δήμου Λάρνακας-Διαδικτυακά μαθήματα σε όλους τους δημότες

  04/04/2020 06:49
Σπουδαία κίνηση του Δήμου Λάρνακας-Διαδικτυακά μαθήματα σε όλους τους δημότες

Σπουδαία κίνηση του Δήμου Λάρνακας-Διαδικτυακά μαθήματα σε όλους τους δημότες

  04/04/2020 06:49

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από τα περιοριστικά μέτρα της Κυβέρνησης, που στόχο έχουν τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα έχουν μείνει στα σπίτια και αρκετοί εξ αυτών ψάχνουν τρόπους για να γεμίσουν τις ώρες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Η Λάρνακα, όπως είναι γνωστό κτυπήθηκε πολύ από τη νόσο, οπόταν τις τελευταίες ημέρες οι δημότες έχουν περιορίσει ακόμη περισσότερο τις διακινήσεις τους. Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία του Δήμου της πόλης, προσφέρει διέξοδο σ' όλους αυτούς που βαριούνται στο σπίτι και τους έχουν τελειώσει οι επιλογές.

«Θα κάνουμε ένα πρόγραμμα καθημερινών δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Ανοικτό Σχολείο. Σε συγκεκριμένες ώρες που θα ανακοινωθούν, θα έχουμε διαδικτυακά μαθήματα πιλάτες, ζούμπα, ρομποτικής, μαγειρικής αλλά και άλλες δραστηριότητες. Κάθε μέρα θα έχει 4-5 δραστηριότητες και θα μπορεί ο κόσμος να τις παρακολουθεί, μέσω τις σελίδας του Δήμου Λάρνακας στο facebook», δήλωσε στον REPORTER η Διευθύντρια του Ανοικτού Σχολείου, Γιαννα Νικολάου.

Τα μαθήματα θα αναλάβουν εκπαιδευτές του Ανοικτού Σχολείου.

«Έχουμε 25 ειδικότητες στο Ανοικτό Σχολείο. Βρισκόμαστε στη φάση προγραμματισμού. Θα προστεθούν και άλλα μαθήματα. Σε όλα θα χρησιμοποιούνται υλικά που όλοι έχουν στο σπίτι. Δεν θέλουμε να βγάζουμε τον κόσμο έξω», ανέφερε η κ. Νικολάου.

Εδώ και μέρες, εξάλλου, ο Δήμος Λάρνακας διοργανώνει από τις 27 Μαρτίου διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά με θέμα «Αγαπώ την πόλη μου» . Ο Διαγωνισμός είναι για παιδιά από 4 – 14 χρόνων που διαμένουν στη Λάρνακα και έχει ως στόχο την ανάπτυξη της δημιουργικότητας τους και παράλληλα την παραγωγική αξιοποίηση του ελεύθερου τους χρόνου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο την οποία διανύει o τόπος μας. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου. Μετά την ολοκλήρωση και αξιολόγηση του Διαγωνισμού, η αρμόδια Επιτροπή θα αναδείξει τις τρεις πρώτες ζωγραφιές ανά ηλικιακή κατηγορία.


 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας