Οργάνωση Κέντρου Βραχείας Νοσηλείας Διαλογής και του Θαλάμου ύποπτων περιστατικών στο ΓΝ Πάφου

Στην καλύτερη οργάνωση του Κέντρου Βραχείας Νοσηλείας Διαλογής και του Θαλάμου Νοσηλείας Ύποπτων Περιστατικών  θα επικεντρωθεί σήμερα η διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον δρα Ιωσήφ Μουτήρη που έχει αναλάβει την προσωρινή διοίκηση του Νοσοκομείου.
 
Σε δηλώσεις του σήμερα στο ΚΥΠΕ ο δρ. Μουτήρης ανέφερε πως σήμερα θα εντατικοποιήσουν την εκπαίδευση του προσωπικού που θα εργαστεί σ’ αυτά τα δύο νευραλγικά σημεία και τη γενικότερη οργάνωση των τμημάτων.
 
Σύμφωνα με τον δρα. Μουτήρη, το Κέντρο Βραχείας και Διαλογής Νοσηλείας θα βρίσκεται στον Β’ όροφο του κρατικού νοσηλευτηρίου και συγκεκριμένα θα στεγαστεί στον χώρο ψυχικής υγείας με απευθείας πρόσβαση απ’ έξω ώστε να φθάνουν τα ασθενοφόρα.
 
Επιπρόσθετα σημείωσε, πως η Κλινική Νοσηλείας Ύποπτων Περιστατικών θα βρίσκεται στον Γ’ όροφο στον πρώην παθολογικό θάλαμο.
 
Όπως ανέφερε και τα δύο τμήματα θα στελεχωθούν από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που ήδη  εργάζονται στο κρατικό νοσηλευτήριο της πόλης, από εξασκούμενους και ειδικευόμενους ιατρούς  που επίσης εργάζονται στο Νοσοκομείο, αλλά και από ιδιώτες ιατρούς που έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν.
 
Στο μεταξύ επαγγελματίας υγείας του ΓΝ Πάφου περιλαμβάνεται στα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ΓΝ Πάφου που ανακοίνωσε χθες το απόγευμα το Υπουργείο Υγείας .
 
Πρόκειται για ιατρό που βρισκόταν σε απομόνωση εδώ και αρκετές μέρες.  Ο σύζυγος της που είναι επίσης επαγγελματίας υγείας είχε εντοπιστεί θετικός, από τις πρώτες μέρες εντοπισμού επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού και νοσηλεύτηκε στο ΓΝ Αμμοχώστου .
 
Σημειώνεται, εξάλλου, πως το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δέσμευση Βουλής για προώθηση υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή
Δύσκολη συζήτηση των 27 στις Βρυξέλλες για ανταγωνιστικότητα λόγω κεφαλαιαγορών
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»
Απαντά για το επίδομα ενοικίου σε διπλωμάτη το ΥΠΕΞ-«Η Εισαγγελία γνωμάτευσε πως δεν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα»
Εκπέμπει SOS ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Τροόδους-«Τριτοκοσμικές οι συνθήκες, αναγκαία η ανακαίνιση του»
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ να προσπαθήσουν για σύμβαση οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
«Έχουμε δει τα κενά και κάναμε διορθώσεις», απαντούν ΥΠΑΜ και ΕΦ για την έκθεση της Ελεγκτικής
Πώς απαντά η Υπ. Ασθενοφόρων για το περιστατικό με τη λιπόθυμη μαθήτρια-«Δεν ήταν επείγον»