Σάββατο 6 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μπήκε ο Απρίλης αλλά οι βροχές συνεχίζουν ακάθεκτες

  01/04/2020 08:02
Μπήκε ο Απρίλης αλλά οι βροχές συνεχίζουν ακάθεκτες

Μπήκε ο Απρίλης αλλά οι βροχές συνεχίζουν ακάθεκτες

  01/04/2020 08:02
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση αναµένεται από την Παρασκευή.
 
Σήµερα, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα. Η αραιή σκόνη που παρατηρείται αναµένεται να υποχωρήσει σύντοµα.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βόρειοι, για να καταστούν σταδιακά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και σταδιακά, στα προσήνεµα, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, στο εσωτερικό, τα ορεινά και τα νοτιοανατολικά παράλια, αλλά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, στα υπόλοιπα παράλια. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα τοπικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.
 
Την Πέµπτη, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, το απόγευµα και το βράδυ.
 
Την Παρασκευή, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που νωρίς το πρωί δυνατό να δώσει µεµονωµένες βροχές.
 
Το Σάββατο θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις, ενώ στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, αλλά µέχρι το Σάββατο αναµένεται άνοδος.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας