Ραγίζει καρδιές η εγγονή του όγδοου θύματος από κορωνοϊό στην Κύπρο-«Πώς θα του πούμε αντίο;»

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της εγγονής του όγδοου θύματος του κορωνοϊού στην Κύπρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ
 
Σε μια σπαρακτική ανάρτηση της στο facebook, η εγγονή του, εκφράζει την οδύνη της για το γεγονός ότι ο παππούς της εφυγε μόνος και για το ότι δεν μπορούν να του πουν το στερνό αντίο όπως του αξίζει.
 
«Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας παππούς. Δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή την αρρώστια που λέγεται κορωνοϊός. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο πλευρό του όλη αυτή την βδομάδα που έδινε την δική του μάχη. Δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε από το χέρι να του δώσουμε δύναμη και θάρρος να παλέψει. Νιώθαμε ασήμαντοι και ανήμποροι που δεν ήμασταν κοντά στον αγαπημένο μας άνθρωπο. Στον άνθρωπο που μας μεγάλωσε με αξίες και ιδανικά. Σε κανένα δεν αξίζει να πεθάνει μόνος και αβοηθητος».
 
Τον περιγράφει εξάλλου, ως ένα άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα στην οικογένεια του, ωστόσο δεν ξέρει αν θα μπορέσουν οι δικοί του άνθρωποι να τον αποχαιρετήσουν.
 
«Δεν μπορούμε να τον φιλήσουμε ούτε για το τελευταίο αντίο. Αυτό τον άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα στην οικογένεια του δίπλα στα εγγόνια του. Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή. Ο κορωνοϊός σταμάτησε την καρδούλα του. Δεν ξέρουμε πως θα του πούμε το τελευταίο αντίο. Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που νιώθουμε και πως το βιώνουμε να μην μπορείς να είσαι κοντά στους αγαπημένους σου ανθρώπους και η οικογένεια να θρηνεί ο ένας μακριά από τον άλλο».
 
Παρά τον πόνο της, στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλους να μείνουν στο σπίτι τους και να προσέχουν…
 
«Δεν γράφω αυτό το μήνυμα ούτε για να μας λυπηθεί κάποιος αλλά ούτε και για να γράψω δημόσια τα συναισθήματα μου. Γράφω αυτό γιατί ίσως με το δικό μας θρήνο και τόσο άδικο χαμό καταλάβουν και ευαισθητοποιηθούν κάποιοι από αυτούς που δεν κατάλαβαν την σοβαρότητα της κατάστασης που βρίσκεται η κοινωνία μας. Σας παρακαλώ μείνετε στο σπίτι σας σταματήστε την δουλειά σας αν αυτό είναι εφικτό προσέχεται τα παιδάκια σας τα αδέρφια σας τους παππούδες σας και τις γιαγιάδες σας.Σας παρακαλώ μείνετε στο σπίτι σας δεν είναι μαγκιά να ξεγελάμε το σύστημα και να βγαίνουμε για μια ασήμαντη βόλτα .Μην θρηνήσουμε αλλά θύματα.
 
Ο θεός παππου μας να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Σε αγαπάμε και θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό σου ταξίδι λεβεντάνθρωπε μας. Αιωνία σου η μνήμη. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Είσαι στο πλευρό της αγαπημένης μας γιαγιάς».
Ο 83χρονος, είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, όπως και άλλοι πέντε από τους οκτώ ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή μετά από μάχη με τον κορωνοϊό. Αντίθετα, οι άλλοι δύο, ένας 47χρονος και ένας 58χρονος, δεν είχαν οποιοδήποτε ιστορικό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστoύν οι αρμόδιοι
Αίτηση από τέταρτη εταιρεία στα κατεχόμενα για χαλλούμι ΠΟΠ
Σύσκεψη για την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» υπό τον Τατάρ στα κατεχόμενα