Σάββατο 19 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σε ιδιωτικές κλινικές θα αποστέλλονται ασθενείς της Μονάδας Αιμοκάθαρσης ΓΝ Πάφου

  31/03/2020 20:23
Σε ιδιωτικές κλινικές θα αποστέλλονται ασθενείς της Μονάδας Αιμοκάθαρσης ΓΝ Πάφου

Σε ιδιωτικές κλινικές θα αποστέλλονται ασθενείς της Μονάδας Αιμοκάθαρσης ΓΝ Πάφου

  31/03/2020 20:23
Για σκοπούς αποσυμφόρησης και μείωσης του κινδύνου μόλυνσης,  με έγκριση του Υπουργείου Υγείας, ασθενείς της Μονάδας Αιμοκάθαρσης του κρατικού νοσηλευτηρίου της Πάφου θα σταλούν σε ιδιωτικές κλινικές, σύμφωνα με τον Δρα Ιωσήφ Μουτήρη που έχει αναλάβει την προσωρινή διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Δρ. Μουτήρης ανέφερε πως “δόθηκε έγκριση από το  Υπουργείο Υγείας, ύστερα από συζήτηση , για την αποστολή ασθενών της Μονάδας Αιμοκάθαρσης σε ιδιωτικές κλινικές “με στόχο όπως είπε, “την αποσυμφόρηση της Μονάδας Αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου και την μείωση του κινδύνου μόλυνσης”.

Επιπρόσθετα ανέφερε πως ολοκληρώθηκε η δειγματοληψία σε όλους τους ασθενείς που βρίσκονται στην ίδια ομάδα με το επιβεβαιωμένο κρούσμα ασθενή της Μονάδας Αιμοκάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Σύμφωνα με τον Δρα Μουτήρη , οι ασθενείς που ανέρχονται στην ίδια ομάδα με το επιβεβαιωμένο κρούσμα ανέρχονται σε έντεκα.

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως το προσωπικό της Μονάδας Αιμοκάθαρσης έχει εφοδιαστεί με προστατευτικές στολές και μάσκες και σήμερα εργάστηκαν κανονικά αφού θεωρείται προστατευμένο

Σημειώνεται πως ο ασθενής στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Νοσοκομείου Πάφου που  προσεβλήθη από κορωνοϊό, παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου με κάποια συμπτώματα και στάλθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου επιβεβαιώθηκε τελικά  ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. 
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας