Παρασκευή 10 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης η κοινότητα Πεδούλα

  31/03/2020 16:28
Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης η κοινότητα Πεδούλα

Φωτεινό παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης η κοινότητα Πεδούλα

  31/03/2020 16:28
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε στον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Νουρή προκάλεσε η κίνηση του Κοινοτάρχη Πεδουλά να προσφέρει το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ για ενίσχυση της προσπάθειας αντιμετώπισης του κορωνοϊού.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του ο κ. Νουρής σημειώνει ότι «στις κρίσιμες ώρες που η πατρίδα μας περνά υπάρχουν άνθρωποι που αποτελούν φωτεινά παραδείγματα μίμησης».
 
«Που δεν δέχονται μοιρολατρικά την τύχη τους, που είναι έτοιμοι να προσφέρουν από το υστέρημα τους, που βγαίνουν μπροστά έτοιμοι να βοηθήσουν».
 
Και προσθέτει: «Ομολογώ ότι δοκίμασα μεγάλη συγκίνηση σήμερα, όταν με επισκέφθηκε ο κοινοτάρχης του Πεδουλά, ο φίλος Μάριος Θεοχάρους για να προσφέρει εκ μέρους της μικρής ορεινής Κοινότητας του Πεδουλά, το ποσό των 50,000 ευρώ για την ενίσχυση της προσπάθειας αντιμετώπισης του κορωνοϊού».
 
«Αξίζει μεγάλος έπαινος, πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κοινοτάρχη, στους κοινοτικούς συμβούλους αλλά και στην ίδια την Κοινότητα του Πεδουλά για την αξιοθαύμαστη ενέργεια τους», σημειώνει.
 
«Φίλοι Πεδουλιώτες, η πολιτεία αλλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σας ευχαριστούν και σας ευγνωμονούν», καταλήγει ο κ. Νουρής.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας