ΒΙΝΤΕΟ: Με χειροκροτήματα αποχαιρετούν ασθενή από το νοσοκομείο Αμμοχώστου

Συγκίνηση και στιγμές χαράς,  στο νοσοκομείο Αναφοράς όπου νοσηλεύονται ασθενείς που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό. Γιατροί και νοσοκόμοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για ασθενή που πήρε εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Σε βίντεο που εξασφάλισε ο REPORTER, φαίνεται το προσωπικό του νοσοκομείου να χειροκροτεί τον ασθενή που κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον κορωνοϊό και πλέον επιστρέφει στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων.

Τέτοιες στιγμές, είναι που ανυψώνουν το ηθικό γιατρών,  νοσηλευτών και ασθενών οι οποίοι δίνουν τεράστια μάχη με τον ιό

Άλλοι εικοσιτρείς ασθενείς  νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, χθες πραγματοποιήθηκαν εννέα εισαγωγές, με τον αριθμό αυτό να αναμένεται να ανέβει σήμερα κατά τις βραδινές ώρες.
 
Πέντε από τους ασθενείς νοσηλεύονται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με έναν από αυτούς να έχει παρουσιάσει επιπλοκές και να θεωρείται από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν πως η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Οι υπόλοιποι ασθενείς παρουσιάζουν ήπια συμπτωματολογία.
 
Σύμφωνα με την Επιστημονική Διευθύντρια του νοσοκομείου, Αμαλία Χατζηγιάννη, αυτό που βασανίζει πιο πολύ τους ασθενείς είναι ο περιορισμός και η απομόνωση και για αυτό λαμβάνονται μέτρα για ψυχολογική στήριξη, όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο.
 
Εξάλλου, η λειτουργία των αντιδραστηρίων συνεχίζεται από χθες σε πιλοτική βάση. Τα δείγματα θα στέλνονται και στο Ινστιτούτο  Νευρολογίας και Γενετικής για επιβεβαίωση, ώστε να διασφαλίζεται ότι τα αποτελέσματα του μηχανήματος στο Νοσοκομείο Αναφοράς είναι τα ίδια με αυτά του Ινστιτούτου.
 
Το Προσφυγικό Σωματείο Γυναικών Αμμοχώστου προχώρησε σήμερα σε  δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα, τα μέλη του σωματείου δώρισαν 1000 προστατευτικές μάσκες προσώπου.
 
Στα εννέα τα διασωληνωμένα άτομα με κορωνοϊό
Σημειώνεται ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, βρίσκονται διασωληνωμένα έξι πρόσωπα με κορωνοϊό, ενώ στη Λεμεσό έχουν διασωληνωθεί τρία πρόσωπα. Το ένα θεωρείται ύποπτο περιστατικό. 
 

Νωρίς το απόγευμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, ασθενής από το Νοσοκομείο Αναφοράς. Η ασθενής μεταφέρθηκε διασωληνωμένη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστoύν οι αρμόδιοι
Αίτηση από τέταρτη εταιρεία στα κατεχόμενα για χαλλούμι ΠΟΠ
Σύσκεψη για την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» υπό τον Τατάρ στα κατεχόμενα