Παρασκευή 29 Μαϊ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αρχίζουν κατ’ οίκον παραδόσεις δεμάτων τα κυπριακά ταχυδρομεία

  28/03/2020 10:17
Αρχίζουν κατ’ οίκον παραδόσεις δεμάτων τα κυπριακά ταχυδρομεία

Αρχίζουν κατ’ οίκον παραδόσεις δεμάτων τα κυπριακά ταχυδρομεία

  28/03/2020 10:17
Κάθε δυνατή προσπάθεια για κατ’ οίκον διανομή όσο το δυνατόν περισσότερων δεμάτων από την ερχόμενη Τρίτη, θα καταβάλουν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία.
 
 
Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι η προσπάθεια αυτή γίνεται για να περιοριστεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό η διακίνηση των πολιτών, η μετάβαση στα Ταχυδρομικά Γραφεία και η αναμονή εκεί για να γίνει το «μένω σπίτι» κάτι περισσότερο από ένα σύνθημα.
 
Η διανομή θα γίνεται μεταξύ των ωρών 8 π.μ.-1 μ.μ., από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.
 
Τα αντικείμενα θα τοποθετούνται εντός του οικιακού γραμματοκιβωτίου αν είναι κατάλληλο ή εκτός γραμματοκιβωτίου, σε παραπλήσιο και όσο το δυνατόν ασφαλισμένο χώρο. 
 
Δεν θα παραδίδονται αντικείμενα των οποίων οι δικαιούχοι διαμένουν σε πολυκατοικίες στις οποίες δεν υπάρχει προσβάσιμο, κατάλληλο γραμματοκιβώτιο. 
 
Τα ταχυδρομεία, παρακαλούν θερμά όπως ελέγχετε τακτικά τον εξωτερικό χώρο της οικίας σας για να παραλάβετε με ασφάλεια το αντικείμενό σας.
 

Καταλήγοντας σημειώνουν ότι καταβάλλεται τιτάνια προσπάθεια από όλο τον Κυπριακό λαό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και εμείς, ως Κυπριακά Ταχυδρομεία συνδράμουμε στην προσπάθεια αυτή. Όλοι μαζί στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας