Σάββατο 11 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στη δημοσιότητα τα επίσημα έντυπα για τις διακινήσεις των πολιτών

  24/03/2020 13:50
Στη δημοσιότητα τα επίσημα έντυπα για τις διακινήσεις των πολιτών

Στη δημοσιότητα τα επίσημα έντυπα για τις διακινήσεις των πολιτών

  24/03/2020 13:50
Στη δημοσιότητα έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών τα δύο έντυπα που θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους οι πολίτες που θα θέλουν να διακινηθούν κατ΄εξαίρεση μετά τις έξι το απόγευμα όταν και θα τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Το Έντυπο Α αφορά βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου που θα πρέπει να δοθεί υπογραμμένο από τους εργοδοτούμενους, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων υπαλλήλων και των υπόλοιπων κρατικών υπαλλήλων, πρέπει να προσέρχονται στην εργασία τους με βάση το πρόγραμμα εργασίας που θα εφαρμοστεί σε κάθε Υπουργείο/Οργανισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτή είναι η διαδικασία των SMS για διακίνηση-Απάντηση σε μερικά δευτερόλεπτα και προθεσμία

Το Έντυπο Β που αφορά Δήλωση Κατ’ Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών, θα συμπληρώνεται από τον κάθε πολίτη ατομικά όταν χρειαστεί να μετακινηθεί εκτός της οικίας του για ένα από τους δικαιολογημένους λόγους που καθορίζονται στο σχετικό διάταγμα.

Εναλλακτικά, αντί της συμπλήρωσης του του Εντύπου Β, οι πολίτες μπορούν να στέλνουν μήνυμα στον αριθμό 8998, χωρίς χρέωση, με βάση τη διαδικασία που καθορίζεται.

Σε κάθε περίπτωση μετακίνησης οι εργαζόμενοι/πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους και συμπληρωμένο το ανάλογο για κάθε περίπτωση Έντυπο ή απαντητικό μήνυμα sms για σκοπούς ελέγχου των μετακινήσεων τους από την Αστυνομία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας