Τετάρτη 1 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Ουρές στο οδόφραγμα του Αγ. Δομετίου-Πώς σχολιάζουν τα μέτρα οι πολίτες

  29/02/2020 06:55
ΒΙΝΤΕΟ: Ουρές στο οδόφραγμα του Αγ. Δομετίου-Πώς σχολιάζουν τα μέτρα οι πολίτες

ΒΙΝΤΕΟ: Ουρές στο οδόφραγμα του Αγ. Δομετίου-Πώς σχολιάζουν τα μέτρα οι πολίτες

  29/02/2020 06:55
Διχασμένοι ως προς την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τα οδοφράγματα εμφανίζονται οι πολίτες. Αρκετοί από αυτούς αξιολογούν με θετικό πρόσημα την απόφαση, ενώ κάποιοι άλλοι εκφράζουν τη διαφωνία τους, επισημαίνοντας τα προβλήματα που θεωρούν πως θα εμφανιστούν από σήμερα στη διακίνηση τους.
 
Μετά τη χθεσινή απόφαση της Κυβέρνησης για κλείσιμο των οδοφραγμάτων της οδού Λήδρας, της Δερύνειας, του Αστρομερίτη και της Λεύκας, ο REPORTER πήγε στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, στο οποίο χθες αλλά και σήμερα, παρατηρείται αυξημένη κίνηση, τόσο προς όσο και από τα κατεχόμενα.
 
Η απόφαση της Κυβέρνησης λήφθηκε με στόχο τον περιορισμό των διακινήσεων αλλά και την αύξηση των ελέγχων στα οδοφράγματα που θα συνεχίσουν να λειτουργούν, για την προστασία των πολιτών και από τις δύο πλευρές. Μάλιστα, η τροχαία κίνηση στο συγκεκριμένο οδόφραγμα αναμένεται να είναι αυξημένη τις επόμενες επτά ημέρες, αφού θα ενταθούν οι έλεγχοι από τις Αρχές υπό τον φόβο του κορωνοϊού.
 
Για τον λόγο αυτό, από σήμερα στα οδοφράγματα που θα παραμείνουν ανοικτά, θα βρίσκονται νοσηλευτές, οι οποίοι θα προχωρούν σε αξιολόγηση των περιστατικών.
 
Οι πολίτες, πάντως, επισημαίνουν πως ανησυχούν για την εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο, σημειώνουν πως από τη στιγμή που ούτε στην Κυπριακή Δημοκρατία, ούτε στις περιοχές που ελέγχονται από τα κατοχικά στρατεύματα, επιβεβαιώθηκε κρούσμα, είναι κάτι που δεν επηρεάζει, ούτε πρόκειται να επηρεάσει, τις μετακινήσεις τους.
 

Δείτε βίντεο με τις απόψεις των πολιτών και φωτογραφίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμια μάχη για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας