Κυριακή 5 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στη λεωφόρο Τ. Παπαδόπουλου ζητούν οι Γονείς Δημοτικής Πάφου

  26/02/2020 20:28
Τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στη λεωφόρο Τ. Παπαδόπουλου ζητούν οι Γονείς Δημοτικής Πάφου

Τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στη λεωφόρο Τ. Παπαδόπουλου ζητούν οι Γονείς Δημοτικής Πάφου

  26/02/2020 20:28
Αναγκαιότητα είναι η τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων κατά μήκος της Λεωφόρου Τάσου Παπαδόπουλου στην Πάφο, διαμηνύουν οι Οργανωμένοι Γονείς Δημοτικής Εκπαίδευσης, εκφράζοντας ανησυχίες για την ασφάλεια των μαθητών.
 
Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημοτικής Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας Πάφου Αννίτα Ταλιώτου μαζί με τον γραμματέα της Ομοσπονδίας Δημοτικής Εκπαίδευσης Πόλης και Επαρχίας της Πάφου, συναντήθηκαν με τον Ανώτερο Εκτελεστικό Μηχανικό Επαρχίας Πάφου Παύλος Νεοφύτου, στον οποίο έθεσαν το θέμα.
 
Στόχος μας, δήλωσε η κ. Ταλιώτου, είναι η  καλύτερη σήμανση στις διαβάσεις πεζών, καθώς επίσης και επίστρωση με περαιτέρω  μπογιά στις διαβάσεις έτσι ώστε να προειδοποιεί τους οδηγούς.
 
Παρουσιάζεται, είπε, μεγάλο πρόβλημα κατά την προσέλευση και κυρίως κατά την αποχώρηση των μαθητών από τους σχολικούς χώρους και όχι μόνο, που θέτουν σε κίνδυνο τους μαθητές, όταν διέρχονται στις διαβάσεις πεζών οι οποίες στην ουσία δεν χρησιμοποιούνται, αλλά οι περισσότεροι μαθητές διασταυρώνουν διαμέσου της Λεωφόρου.
 
Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της κ. Ταλιώτου, μέχρι να κατασκευαστεί η πεζογέφυρα για την οποία υπάρχει ήδη μελέτη, θα πρέπει να δοθεί έμφαση στα πιο πάνω μέτρα, για να αποτραπούν τα χειρότερα, από τη στιγμή που στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν πέντε σχολικές μονάδες.
 
Ως οργανωμένοι γονείς, συνέχισε, “ανησυχούμε για την ασφάλεια των παιδιών μας και γι’ αυτό αναμένουμε την άμεση και θετική ανταπόκριση από το αρμόδιο τμήμα”.
 
Ευχήθηκε τέλος, να ληφθούν άμεσα τα μέτρα για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας