Τετάρτη 1 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η αφρόκρεμα του κυπριακού επιχειρείν στο «The 4th Business Leaders Summit»

  25/02/2020 14:50
Η αφρόκρεμα του κυπριακού επιχειρείν στο «The 4th Business Leaders Summit»

Η αφρόκρεμα του κυπριακού επιχειρείν στο «The 4th Business Leaders Summit»

  25/02/2020 14:50
Η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το πολυαναμενόμενο επιχειρηματικό γεγονός «The 4th Business Leaders Summit», την Δευτέρα 9 Mαρτίου 2020, 16:00-19:30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.
 
Το «The 4th Business Leaders Summit» αποτελεί σημείο συνάντησης κορυφαίων επιχειρηματικών ηγετών, ceos και διακεκριμένων επαγγελματιών απ’ όλους τους κλάδους της οικονομίας, που διαπρέπουν στην Κύπρο και στο εξωτερικό, ώστε να συζητήσουν τα σημαντικά θέματα που τους απασχολούν σε πρακτικό, αλλά και σε στρατηγικό επίπεδο. Καταξιωμένοι επιχειρηματίες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους, θα αναπτύξουν το όραμά τους, θα συζητήσουν και θα καταθέσουν τις εκτιμήσεις τους για το επιχειρείν και τις επιχειρηματικές προκλήσεις της νέας δεκαετίας.
 
Κεντρικός ομιλητής του «The 4th Business Leaders Summit», θα είναι ο κ. Αλέξης Φωτιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Photos Photiades Group. Παράλληλα, ο κ. Μιχάλης Αθανασίου, Εκτελεστικός Διευθυντής Διεύθυνσης Αγορών, Μεγάλων και Διεθνών Επιχειρήσεων και ο κ. Ξένιος Κονομής, Διευθυντής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου, θα συζητήσουν με τη σειρά τους τις οικονομικές προκλήσεις, τα αρνητικά επιτόκια και τις ευκαιρίες που έχουν οι επιχειρήσεις του σήμερα.
 
Την ίδια ώρα, οι καταξιωμένοι επιχειρηματίες, Γιώργος Θεοδότου, Διευθυντής Marketing και Διευθύνων Σύμβουλος, C.A.Papaellinas Emporiki Ltd, Δώρος Τάκκας, Πρόεδρος, ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου, Έλενα Γαλανού, Business Development Director, Othon Ghalanos Group, Ευαγγελία Ηλιάδη, Εκτελεστική Διευθύντρια, Pafilia Property Developers, θα μοιραστούν σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, την επιχειρηματική τους ατζέντα ενόψει της επόμενης δεκαετίας.
 
Συντονιστής των συζητήσεων του «The 4th Business Leaders Summit» θα είναι ο Γρηγόρης Σάββα, δημοσιογράφος του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, ενώ ο Πανίκος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζα Κύπρου, θα κλείσει το συνέδριο με τα συμπεράσματα και τις δικές του εκτιμήσεις για το επιχειρείν.
 
Το The 4th Business Leaders Summit απευθύνεται προς ανώτατα στελέχη από όλους τους τομείς της οικονομίας(τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα). Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε γενικούς διευθυντές οικονομικούς διευθυντές, όλους τους διευθύνοντες σύμβουλους επιχειρήσεων, μέλη διοικητικών συμβουλίων και άλλα στελέχη από κυπριακούς οργανισμούς.
 
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.
 
Διοργανωτής: Τράπεζα Κύπρου Συντονιστής: IMH, Χορηγοί Επικοινωνίας: INBusiness Magazine, GOLD Magazine
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας