Τρίτη 31 Μαρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κλείνουν δρόμοι για την Τσικνοπέμπτη και την παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση

  19/02/2020 13:30
Κλείνουν δρόμοι για την Τσικνοπέμπτη και την παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση

Κλείνουν δρόμοι για την Τσικνοπέμπτη και την παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση

  19/02/2020 13:30

Κλείνουν δρόμοι στη Λεμεσό ενόψει Τσικνοπέμπτης, αλλά και της παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λεμεσού, κάνει έκκληση στους οδηγούς, όπως:

Την Πέμπτη  20 Φεβρουαρίου, 2020 από η ώρα 9.00π.μ- 8.00μ.μ λόγω της εισόδου του Βασιλιά Καρνάβαλου, για καλύτερη διακίνηση του άρματος και της συνοδείας του, να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους στις οδούς Ανεξαρτησίας, Αγίου Ανδρέου, Καραϊσκάκη, Στασίνου , Α. Δρουσιώτη  και  Πλ. Ηρώων.Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους δημοτικούς χώρους στάθμευσηςστο παραλιακό μέτωπο, καθώς καιάλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους εκτός της πιο πάνωδιαδρομής.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, 2020 από η ώρα 6:00π.μ - 4:00μ.μ στα πλαίσια της Παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης, να μη σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης της Επίχωσης που βρίσκονται ανατολικά της οδού Ανεξαρτησίας και κάτω από τα καφεστιατόρια Red, Nero και Θαλασσάκι.Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν όλους υπόλοιπουςδημοτικούς χώρους στάθμευσης, τον χώρο στάθμευσης της οδού Π. Σολομωνίδη καθώς και όλους τους παρόδιους χώρους.

Την Κυριακή 1η Μαρτίου, 2020 από η ώρα 6:00π.μ - 10:00μ.μ, να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους  στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από τα φώτα Εναερίου μέχρι τα φώτα Συμιλλίδη τόσο για την ταξινόμηση, όσον και για την διακίνηση των αρμάτων που θα συμμετάσχουν στην Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση.

Ο Δήμος κάνει έκκληση στους οδηγούς, όπως συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, καθώς και με τις οδηγίες των Αστυνομικών και των Τροχονόμων και όπου είναι δυνατό να χρησιμοποιούν εναλλακτικά δρομολόγια, για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας