Ο Υπουργός Δικαιοσύνης συναντήθηκε με Επίτροπο Νομοθεσίας

Συζήτηση θεμάτων κοινής αρμοδιότητας μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και του Γραφείου Επιτρόπου Νομοθεσίας, είχαν η Επίτροπος Νομοθεσίας Λουΐζα Ζανέττου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Γιώργο Σαββίδης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Συζητήσαμε με πολύ εποικοδομητικό τρόπο τα διάφορα θέματα της κοινής μας αρμοδιότητας, είπε σε  δηλώσεις του μετά από το πέρας της συνάντησης ο κ. Σαββίδης. «Είναι γεγονός ότι η κα Επίτροπος έχει ένα πολύ σημαντικό ρόλο να επιτελέσει και είναι με χαρά που διαπίστωσα ότι έχει ετοιμάσει μια εκτενή ημερήσια διάταξη σε θέματα που άπτονται των κοινών μας δραστηριοτήτων, τα οποία συζητήσαμε και συμφωνήσαμε πώς θα τα χειριστούμε. Πιστεύω πως θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία μέσω της οποίας θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το νομοθετικό μας πλαίσιο, για να προσφέρουμε πιο μοντέρνα νομοθετικά εργαλεία σε όλους τους Κύπριους πολίτες», επεσήμανε ο  Υπουργός.

Ευχαριστώντας τον κ. Σαββίδη για τη συνάντηση, την οποία χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική, η Επίτροπος Νομοθεσίας επεσήμανε ότι οι δύο Θεσμοί έχουν απόλυτη σχέση, σημειώνοντας ότι «τα θέματα νομοθεσιών, εκ των οποίων σε κάποια έχω αναλάβει την πρωτοβουλία και σε κάποια θα πρέπει να έχουμε συνεργασία, αποσκοπούν στη θέσπιση και νέων νομοθεσιών, στα οποία έχουμε ήδη αναφερθεί σήμερα, όπως και στον τρόπο που θα προχωρήσουμε. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική η συνεργασία μας και θα παράγει σύντομα τα αποτελέσματά της».
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία-Μέχρι και την Παρασκευή η σκόνη στην ατμόσφαιρα
Γέφυρα για τον κόσμο της εργασίας τα σχέδια επιδότησης μισθού νέων πτυχιούχων
Αποκαλυπτήρια προτομής Επίτιμου Προέδρου Επιτροπής Πολυτέκνων Πάφου Λ. Τσέλεπου
Τη σημασία πολιτιστικής κληρονομιάς εξήρε η Κασσιανίδου στα εγκαίνια έργου Πύλης Πάφου
Η θέση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης για τις πλατφόρμες πορνογραφικού υλικού-«Σε εξέλιξη θέσπιση νόμου»
Αυξήθηκαν και στα κατεχόμενα οι «παράνομοι μετανάστες»
Μ. Ευαγγέλου: Πολλαπλά οφέλη από την προσχολική εκπαίδευση
Σωρεία αδυναμιών και παραλήψεων εντόπισε για το Υπουργείο Γεωργίας η Ελεγκτική Υπηρεσία
Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας ο ΠτΔ-Έρχεται σειρά νομοθετημάτων
Η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα η διάδοχος της Αναστασίας Παπαδοπούλου στη «Φωνή»