Κίτρινη προειδοποίηση για πυκνή ομίχλη στα ορεινά και ημιορεινά

Κίτρινη προειδοποίηση για πυκνή ομίχλη σε ορεινά και ημιορεινά εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πυκνή ομίχλη αναμένεται κατά διαστήματα κυρίως στα ορεινά η και ημιορεινά. Κατά τη διάρκεια της ομίχλης η ορατότητα θα είναι περιορισμένη ως πολύ περιορισμένη.
 
Η προειδοποίηση θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 6:00 το απόγευμα, μέχρι τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης.
 
Αναλυτικά το δελτίο καιρού: 
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες ελαφρές βροχές καθώς και παροδική ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί πυκνή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ ενώ στα δυτικά και τοπικά στα νότια, νοτιοδυτικοί τις ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικά ελαφρές βροχές καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά, νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ψηλότερα ορεινά πιθανόν να επικρατεί παγετός.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη.
 
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος ενώ από αργά το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή αναμένεται μεμονωμένη βροχή.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 67 εκατοστά.

Δειτε Επισης

Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Ζητά από υποψήφιους δέσμευση για προώθηση των αιτημάτων της ΟΠΑΚ
Τροποποίηση κανονισμού ΕΕ για προστασία καταναλωτών, ζητά ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια
Η εκπαίδευση Νοσηλευτών επίκεντρο επιστολής προς υπ. Υγείας από αρμόδιους Συνδέσμους
Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»