Πατέρας απειλεί δασκάλους και μαθητές σε δημοτικό

Η δράση πατέρα μαθητή, ο οποίος εισέρχεται αδικαιολόγητα, κατά την ΠΟΕΔ σε δημοτικό σχολείο στη Λάρνακα και απειλεί μαθητές και δασκάλους, προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Η οργάνωση των δασκάλων καλεί το Υπουργείο Παιδείας, να λάβει μέτρα αλλιώς θα προχωρήσει, όπως προειδοποιεί, σε κλείσιμο του σχολείου.
 
Η ΠΟΕΔ καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και την Αστυνομία «να ενεργήσουν αποτελεσματικά και χωρίς άλλη καθυστέρηση για να σταματήσει αδικαιολόγητη και απαράδεκτη ταλαιπωρία που υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό ολόκληρο δημοτικό σχολείο (εκπαιδευτικοί, παιδιά και γονείς) από συγκεκριμένο άτομο το οποίο με διάφορους τρόπους (κατηγορίες, απειλές κ.ά.) έχει αναστατώσει την ομαλή λειτουργία, την ηρεμία, αλλά και την ασφάλεια του συγκεκριμένου σχολείου».
 
Αναφέρει ότι σε περίπτωση που δεν γίνουν οι δέουσες ενέργειες οριστικής επίλυσης του ζητήματος, θα προχωρήσει στο κλείσιμο του συγκεκριμένου σχολείου.
 
Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔ αναφέρει ότι το Υπουργείο Παιδείας και η Αστυνομία έχουν έγκαιρα ενημερωθεί με κάθε λεπτομέρεια από το σχολείο για όλα όσα συμβαίνουν.
 
«Δυστυχώς, η διαχείριση που έχει γίνει μέχρι σήμερα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και η κατάσταση όχι απλώς συνεχίζεται, αλλά οξύνεται. Ως ΠΟΕΔ, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, απαιτούμε από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους να δράσουν αποφασιστικά για να απαλλαγεί το σχολείο από την επικίνδυνη ταλαιπωρία που το ταλανίζει», προσθέτει.
 
Η ΠΟΕΔ αναφέρει, επίσης, ότι σε περίπτωση που τα επόμενα εικοσιτετράωρα δεν γίνουν οι δέουσες ενέργειες οριστικής επίλυσης του ζητήματος, θα προχωρήσει στο κλείσιμο του συγκεκριμένου σχολείου.
 
«Σημειώνουμε εμφατικά ότι σε απόγνωση βρίσκονται και όλοι οι γονείς των παιδιών του σχολείου οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε ενυπόγραφες καταγγελίες και παράπονα για την ανησυχητική κατάσταση που βιώνουν τα παιδιά», καταλήγει.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές, τη Διεύθυνση του σχολείου, αφού εισέρχεται σε αυτό και απειλεί καθηγητές και μαθητές, προσπαθώντας όπως ο ίδιος λέει να προστατεύσει το παιδί του που κινδυνεύει.  Για τη δράση του πατέρα, έχει ειδοποιηθεί αρκετές φορές και η αστυνομία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ
Δέσμευση Βουλής για προώθηση υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή
Δύσκολη συζήτηση των 27 στις Βρυξέλλες για ανταγωνιστικότητα λόγω κεφαλαιαγορών
Εκπέμπει SOS ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Τροόδους-«Τριτοκοσμικές οι συνθήκες, αναγκαία η ανακαίνιση του»
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ να προσπαθήσουν για σύμβαση οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
Πώς απαντά η Υπ. Ασθενοφόρων για το περιστατικό με τη λιπόθυμη μαθήτρια-«Δεν ήταν επείγον»