Τετάρτη 19 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Φρικτό θέαμα στην Αλυκή της Λάρνακας-Βρέθηκαν νεκρά φλαμίνγκο (pics)

  25/01/2020 10:36
Φρικτό θέαμα στην Αλυκή της Λάρνακας-Βρέθηκαν νεκρά φλαμίνγκο (pics)

Φρικτό θέαμα στην Αλυκή της Λάρνακας-Βρέθηκαν νεκρά φλαμίνγκο (pics)

  25/01/2020 10:36
Απέναντι σε ένα αποκρουστικό θέαμα βρέθηκαν το πρωί επισκέπτες της περιοχής της Αλυκής Λάρνακας, αφού σύμφωνα με καταγγελίες, μεγάλος αριθμός φλαμίνγκο εντοπίστηκαν νεκρά.
 
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα φλαμίνγκο κείτονται νεκρά στην περιοχή χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εξακριβωθεί τα αίτια.
 
Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια περιστατικά, με νεκρά φλαμίνγκο, σημειώθηκαν και πέρυσι την ίδια περίοδο, όπου διαπιστώθηκε τελικά πως ο θάνατός τους προήλθε από μόλυβδο σκαγιών.
 
Αναρτήσεις για το θέμα έκαναν, τόσο ο Πρόεδρος όσο και η Αντιπρόεδρος των Οικολόγων. Ο Γιώργος Περδίκης σημειώνει στην ανάρτηση του ότι, οι φωτογραφίες θυμίζουν την εποχή της μαζικής δηλητηρίασης από μόλυβδο. «Μια πρόσφατη απάντηση που πήρα σε κοιν. ερώτηση έλεγε ότι δεν καταγράφονται θάνατοι. Άλλα δείχνουν οι φωτογραφίες. Ζητούμε άμεση διερεύνηση».
 
Από την πλευρά της η Έφη Ξάνθου αναφέρει πως, «κάτι τραγικό έχει συμβεί στην Αλυκή της Λάρνακας. Έχουν εντοπιστεί μεγάλος αριθμός νεκρων φλαμίνγκο. Πρέπει να διερευνηθεί άμεσα η εγκληματική ενέργεια (και αμέλεια) που προκάλεσε τον θάνατο τους».
 
Απαντώντας στην ανάρτηση της κ. Ξάνθου ο υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής, επεσήμανε πως δόθηκαν οδηγίες για πλήρη διερεύνηση. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας