Ανακοίνωση με καρφιά από ΠΑΔΕΔ-«Αχρείαστη η δημόσια αντιπαράθεση»

Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ εκφράζει ιδιαίτερη απογοήτευση  για την αχρείαστη και επιζήμια για την ΠΟΕΔ και τους εκπαιδευτικούς, δημόσια αντιπαράθεση που, όπως αναφέρει, αναπτύσσεται τις τελευταίες μέρες, με ποικίλους τρόπους μεταξύ συνδικαλιστών και άλλων κινήσεων, σε σχέση με το Νέο Σχέδιο Αξιολόγησης του Μαθητή.

«Δυστυχώς, στο βωμό της ψηφοθηρίας ενόψει των επικείμενων εκλογών της ΠΟΕΔ, στελέχη και ηγεσίες διαφόρων κινήσεων, επιλέγουν ουσιαστικά να αποστασιοποιηθούν από τις αποφάσεις και θέσεις της ΠΟΕΔ, αφήνοντας την ίδια ώρα υπονοούμενα και παραπληροφορώντας, όχι μόνο για το πως χειρίστηκαν οι ίδιοι το θέμα, αλλά και για το ποια ήταν η θέση της ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», αναφέρεται.

Ξεκαθαρίζει ότι η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ είχε γραπτώς ολοκληρωμένη πρόταση στην αρχή της όλης διαδικασίας, ενώ παράλληλα έχει συνεισφέρει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ για να επιτευχθούν σημαντικές βελτιώσεις στην αρχική πρόταση.

Καλεί όλους να τερματίσουν τη δημόσια αντιπαράθεση και να επικεντρωθούν σε μια κοινή προσπάθεια ώστε να διεκδικηθούν και να υλοποιηθούν η δημιουργία υποδομών στήριξης για όλα τα παιδιά, τεκμηριωμένα, ώστε να διεκδικηθούν στήριξη και υποδομές για όλα τα παιδιά και  η ολοκλήρωση του θεσμού του υπεύθυνου τμήματος στη βάση της ανάγκης στήριξης και αποτελεσματικής λειτουργίας του Νέου Σχεδίου Αξιολόγησης του μαθητή.

«Προς αυτή την κατεύθυνση θεωρούμε πως επιβάλλεται να εργαστούμε συλλογικά ως ΠΟΕΔ, για να πετύχουμε ότι καλύτερο για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Γι` αυτό και καλούμε τους συναδέλφους να κλείσουν τα αυτιά σε όσους τσακώνονται δημόσια, πετυχαίνοντας μόνο να ζημιώσουν την εικόνα της ΠΟΕΔ», αναφέρεται.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Δεν υποχωρεί η σκόνη
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Ανάθεση βελτίωσης οδού Τσερίου ύψους €9,8 εκ. από Δήμο Στροβόλου
Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου