Βροχές, χιόνι και χαμηλό βαρομετρικό συνθέτουν το σκηνικό του καιρού

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Το απόγευµα πιθανό να εκδηλωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το πρωί στα βόρεια και τα ανατολικά θα είναι µέχρι ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα υπάρχει παγετός.
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά κατά διαστήµατα θα χιονίζει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 0 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα υπάρχει παγετός.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδικά θα χιονίζει. Το απόγευµα πιθανό να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος ενώ στα ορεινά παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή τα οποία είναι λίγο κάτω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.
 
Για τη ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένεται µικρή πτώση. Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 77 εκατοστά.

Δειτε Επισης

Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Ανάλυση BBC: Δώρο για τα γενέθλια του Χαμενεΐ η επίθεση, τώρα ο Νετανιάχου περιμένει
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»
Καμία αναφορά στις επιθέσεις του Ισραήλ από τον πρόεδρο του Ιράν
Ξεκαθαρίζει για πυραύλους στο Ισραήλ μέσω Κύπρου η Κυβέρνηση-«Δεν δόθηκε ποτέ τέτοια άδεια»
Προετοιμάζεται για την επόμενη επίσκεψη Ολγκίν η Λευκωσία-«Αταλάντευτη προσήλωση στις προσπάθειες»
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
ΠΙΝΑΚΕΣ: Πόσες ενστάσεις εγκρίθηκαν στις περιοχές που έβαλε στο μικροσκόπιό του το ΥΠΕΣ
Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων-Αυξήσεις σε λαχανικά, αλλαντικά και όσπρια