Η Λυδία, ο Αβέρωφ και το πρόστιμο για μποφόρ-«Γίνε σαν τον Κώτσιο να πνάσουμε»

Άνω κάτω έχει κάνει η Λυδία τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ολόκληρη την Κύπρο. Πλημμύρες και υπερχειλίσεις, προκάλεσαν ζημιές και καταστροφές σε περιουσίες, καλλιέργειες και δρόμους. Η επέλασή της και τα προβλήματα που δημιούργησε έχουν προκαλέσει αναστάτωση.
 
Οι δρόμοι που πλημμυρίζουν συνέχεια, κυρίως στη Λεμεσό και οι φωτογραφίες από τις υπερχειλίσεις φραγμάτων και από ποτάμια, «αναστάτωσαν» και τους χρήστες του διαδικτύου κάποιοι από τους οποίους, σχολίασαν με χιούμορ όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.
 
Γίνε σαν τον Κώτσιο να πνάσουμεν…
Viral έγινε μια ανάρτηση χρήστη του Facebook, ο οποίος τρόλαρε, με τρόπο που προκάλεσε πολύ γέλιο, όσους αναρτούν βίντεο των βροχών στο διαδίκτυο.
 
«Ο Κώτσιος θεωρεί ότι τις τελευταίες μέρες βρέσσιει σσιονωτά στον τόπο του αλλά εν το πποστάρει σε ούλλα τα social media, γιατί ξέρει πως τζιαι οι άλλοι έχουν παράθυρα έσσω τους για να το δουν. Ο Κώτσιος εν κοψονούρης. Γίνε, λοιπον, σαν τον Κώτσιο να πνάσουμε νάκκον».
 
 
Έτρεχε με έξι… μποφόρ
Πάντα ευρηματικός και καυστικός ο πολύ ταλαντούχος σκιτσογράφος Γιώργος Μιτίδης «έγραψε» για άλλη μια φορά. Στη γελοιογραφία του ένας Αστυνομικός σταματά έναν οδηγό σε δρόμο που έγινε ποτάμι και τον ενημερώνει πως έτρεχε με ταχύτητα… ανέμου έντασης έξι μποφόρ.
 
Οι βάρκες και οι… Λεμεσιανοί ψαράδες
Οι πλημμύρες στη Λεμεσό ενέπνευσαν και πάλι τον Βασίλη Παπαβασιλείου, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τα viral φιλμάκια του για την πόλη.
 
Η selfie του Αβέρωφ…
Αίσθηση προκάλεσε, άλλη μία φωτογραφία του Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος βρέθηκε χθες στο φράγμα του Κούρη, λίγες ώρες αφότου υπερχείλισε.
Η selfie του με τον Υπουργό Γεωργίας και, μεταξύ άλλων, με τους βουλευτές του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου και Ευθύμιο Δίπλανο, με  φόντο το φράγμα απέσπασε ποικίλα σχόλια.
 

Δειτε Επισης

Διεξάγεται για 49η συνεχή χρονιά η πορεία Χριστοδούλας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Την Κυριακή η αλλαγή της ώρας-Πάνε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Δίωρη στάση εργασίας από τους χαμηλόμισθους της ΙΣΟΤΗΤΑΣ-Φωνές για στασιμότητα στην ανέλιξη
Δεν υποχωρεί η σκόνη, παραμένει η θερμή αέρια μάζα-Στους 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια