Την πρόταση της κυβέρνησης για τις συντάξεις των νεοεισερχομένων περιμένει η ΠΑΔΕΔ

Η ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ καλεί την κυβέρνηση όπως χωρίς άλλη καθυστέρηση δώσει την τελική της πρόταση σε σχέση με τις συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για τους εκπαιδευτικούς (και δημόσιους υπαλλήλους ευρύτερα) που μονιμοποιήθηκαν ή θα μονιμοποιηθούν μετά την 1/10/2011.
 
«Ως Παράταξη θεωρούμε πως αδικαιολόγητα έχουν καταπατηθεί όλα τα χρονοδιαγράμματα που η ίδια η κυβέρνηση έθεσε για το θέμα αυτό, με αποτέλεσμα η ανησυχία και ο προβληματισμός των συναδέλφων σε σχέση με το τι τελικά θα γίνει, εύλογα να μεγαλώνουν. Παράλληλα, η όλη καθυστέρηση, δίνει χώρο και χρόνο σε διάφορους, να δημιουργούν σύγχυση και αβεβαιότητα καθώς με συνθήματα και παραπληροφόρηση,  προσπαθούν να κερδίσουν τις  εντυπώσεις», αναφέρεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης και προστίθεται:
 
«Για την ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ το ζήτημα των συνταξιοδοτικών ωφελημάτων των επηρεαζόμενων συναδέλφων μας είναι κεφαλαιώδους σημασίας και για το λόγο αυτό επιβάλλεται η άμεση κατάθεση της τελικής πρότασης από κυβερνητικής πλευράς ώστε να μπορέσουν να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα και ενέργειες.
 
Αμετάκλητος στόχος μας είναι η πλήρης κατοχύρωση των συνταξιοδοτικών ωφελημάτων των επηρεαζόμενων συναδέλφων μας, με αναδρομική ισχύ, όπως εξάλλου έχει υποχρέωση να πράξει η πολιτεία ως εργοδότης απέναντι στους εργοδοτούμενούς του.
 
Ως ΠΑΔΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ απαιτούμε οι τελικές κυβερνητικές προτάσεις να δοθούν άμεσα και να ακολουθήσει η συζήτηση και ψήφισή τους στη Βουλή το συντομότερο».

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Δωρεάν μαθήματα σε ενήλικες προσφέρει η Σχολή Χαρακτικής Χαμπή
Πρόοδο στην προσπάθεια εμβάθυνσης της αγοράς κεφαλαιαγορών βλέπει ο Μισέλ
Υπ. Γεωργίας στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας-«Συλλογική ευθύνη η προστασία ωκεανών»
Δήμος Λάρνακας: Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ
Δέσμευση Βουλής για προώθηση υγειονομικής περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή
Δύσκολη συζήτηση των 27 στις Βρυξέλλες για ανταγωνιστικότητα λόγω κεφαλαιαγορών
Εκπέμπει SOS ο Διευθυντής του Νοσοκομείο Τροόδους-«Τριτοκοσμικές οι συνθήκες, αναγκαία η ανακαίνιση του»
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ να προσπαθήσουν για σύμβαση οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
Πώς απαντά η Υπ. Ασθενοφόρων για το περιστατικό με τη λιπόθυμη μαθήτρια-«Δεν ήταν επείγον»