Με χαμηλό βαρομετρικό, βροχές και χιόνια κάνει ποδαρικό η νέα δεκαετία

Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και ενδέχεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά, κυρίως το πρωί, αναµένεται να επικρατεί παγετός.
 
Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως µετά τα µεσάνυχτα, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
 
Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ορεινά.
 
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Πέµπτη µικρή πτώση, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή, Το ύψος του χιονιού στην πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 30 εκατοστά.

Δειτε Επισης

Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Κρατήσεις στο παρά πέντε και πληρότητες που αγγίζουν το 80%-Καλή σεζόν βλέπουν οι ξενοδόχοι
Αμετάβλητες οι τιμές φρούτων και λαχανικών παρά τις υποσχέσεις-Το κόστος πληρώνουν οι καταναλωτές
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Υποχωρεί ο καύσωνας, αυξάνεται η υγρασία-Βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες από βδομάδας
Με γοργούς ρυθμούς η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές-Καταγράφηκαν όλες οι ζημιές