Οι Οικολόγοι θα διανέμουν 170 πακέτα αγάπης με τρόφιμα σε οικογένειες στην Κύπρο

Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών και η Νεολαία Οικολόγων ετοιμάζουν και θα διανέμουν αύριο εκατό εβδομήντα κιβώτια τροφίμων σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, με σκοπό να τους δοθεί η ευκαιρία να περάσουν τις γιορτές τους με αξιοπρέπεια και να μπορέσουν να γιορτάσουν τις άγιες μέρες όπως αξίζει σε όλους μας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα κιβώτια τροφίμων - πακέτα αγάπης που ετοιμάζονται αφορούν τουλάχιστον 500 άτομα που δυσπραγούν και έτσι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν και τη φετινή χρονιά να απολαύσουν όσα λόγω κρίσης δυστυχώς συνεχίζουν να στερούνται.
 
Τα προϊόντα αποτελούν ευγενική προσφορά των μελών και φίλων του Κινήματος και της Νεολαίας Οικολόγων. Τα κιβώτια τροφίμων που ετοιμάζονται, θα διανεμηθούν από όλα τα γραφεία μας σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Παραλίμνι.
 
«Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών λειτουργεί το κοινωνικό του παντοπωλείο από το 2012, όταν δηλαδή η Κύπρος δέχτηκε το μεγάλο οικονομικό πλήγμα και χιλιάδες συμπολίτες μας αναγκάστηκαν να προσφύγουν στα κοινωνικά παντοπωλεία. Δυστυχώς, παρ` όλες τις κυβερνητικές διακηρύξεις για την πρόοδο στην οικονομία, διαπιστώνουμε ότι δεν μειώνεται ο αριθμός των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσμενείς οικονομικές καταστάσεις. Για κάποιους συνανθρώπους μας το success  story είναι κτύπησε την πόρτα τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 
 
«Η προσφορά του Κινήματος για τις περισσότερες από αυτές τις οικογένειες δεν γίνεται μόνο δυο φορές το χρόνο με το κιβώτιο τροφίμων. Σχεδόν καθημερινά τροφοδοτούμε τις οικογένειες αυτές με κουπόνια για ψώνισμα από υπεραγορές, με βρεφικό ή παιδικό γάλα, φάρμακα και άλλα χρειαζούμενα όπως έπιπλα, οικιακές συσκευές (καναπέδες, ψυγεία, κρεβάτια κοκ) μέχρι και αναπηρικά καροτσάκια. Όλα αυτά γίνονται λόγω της εθελοντικής προσφοράς των μελών μας», καταλήγουν οι Οικολόγοι.
 

Δειτε Επισης

Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία
Στο περίμενε ακόμη οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ για τη στελέχωση-Εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα
Εγκατάσταση ανελκυστήρων σε 115 πολυκατοικίες, απέμειναν άλλες 253-Το αναλυτικό πλάνο του ΥΠΕΣ
Πάνω από 1,100 κλήσεις στο 1410 το 2021-Άγχος, θλίψη και δυσκολίες λόγω Covid στο επίκεντρο
Βράβευσε τοπικές αρχές, επιχειρήσεις, οργανισμούς για πράσινες δράσεις ο Πρόεδρος
Το Κόμμα για τα Ζώα χαιρετίζει απόφαση Υπουργείου Γεωργίας για πυροτεχνήματα
Στο 83,3% η θνησιμότητα λαγών που απελευθερώθηκαν-Προβληματισμένη η Υπηρεσία Θήρας
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Η Υπουργός Γεωργίας ξεκίνησε συναντήσεις με παραγωγούς, αγρότες και ψαράδες
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία