Παρασκευή 28 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σήκωσε μανίκια ο Διονυσίου, χτίζει γέφυρα με τους εκπαιδευτικούς

Φοινιώ Σάββα  15/12/2019 16:39
Σήκωσε μανίκια ο Διονυσίου, χτίζει γέφυρα με τους εκπαιδευτικούς

Σήκωσε μανίκια ο Διονυσίου, χτίζει γέφυρα με τους εκπαιδευτικούς

Φοινιώ Σάββα  15/12/2019 16:39
Σηκώνει μανίκια, δηλώνει έτοιμος να αναλάβει καθήκοντα και να ξεκινήσει επαφές με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις ο νέος πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Χαράλαμπος Διονυσίου, ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις γονέων-εκπαιδευτικών.
 
Στόχος τους είναι να έχουν ομαλή συνεργασία με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις Μέσης Εκπαίδευσης, ανέφερε στον REPORTER ο κ. Διονυσίου, καθώς τους θεωρούν συμμάχους τους και βοηθούς τους, με γνώμονα το συμφέρον των μαθητών.
 
 
«Δεν έχουμε να χωρίσουμε με κανένα τίποτα. Διαφωνίες θα υπάρχουν σε πολλά θέματα, ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχει τοίχος ανάμεσά μας, λόγω αυτών των διαφωνιών», σημείωσε, κληθείς να σχολιάσει τα ανοιχτά μέτωπα που άφησε ο Κυριάκος Νικηφόρου.

Ο κ. Διονυσίου σημείωσε πως η πρώτη συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 2:30 το μεσημέρι, όπου θα συζητήσουν για το θεσμό των εξετάσεων τετραμήνων.

«Στηρίζουμε το θεσμό των εξετάσεων και θα καταθέσουμε στον υπουργό τις δικές μας εισηγήσεις, ώστε να διασφαλίσουμε πως το δεύτερο τετράμηνο θα κυλήσει πιο ομαλά. Στόχος μας είναι η αποβάλουμε το υπερβολικό άγχος και στρες από τα παιδιά και για αυτό θα δουλέψουμε με όλους, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσα», υπέδειξε.
 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Σχολική Χρονιά 2019-2020 της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης απαρτίζεται από τους:
 
  • Χαράλαμπο Διονυσίου - Πρόεδρος
  • Εύη Πισσουρίου - Α` Αντιπρόεδρος
  • Τούλα Μουστακά-Τσιολάκκη - Β` Αντιπρόεδρος
  • Κυριάκος Περικλέους – Γραμματέας
  • Κώστας Ελευθερίου - Βοηθός Γραμματέας
  • Νίκος Μαυρονικόλας – Ταμίας
  • Χρίστος Βιολεττής - Βοηθός Ταμίας

Η ανακήρυξη του νέου Συμβουλίου έγινε παρουσία του υπουργού Παιδείας, Πρόδρομο Προδρόμου και του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, Κυριάκο Χατζηγιάννη.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας