Σάββατο 19 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τέλος εποχής για τον Κυριάκο Νικηφόρου-Το ευχαριστώ του στους δημοσιογράφους

  13/12/2019 15:04
Τέλος εποχής για τον Κυριάκο Νικηφόρου-Το ευχαριστώ του στους δημοσιογράφους

Τέλος εποχής για τον Κυριάκο Νικηφόρου-Το ευχαριστώ του στους δημοσιογράφους

  13/12/2019 15:04
Πραγματοποιείται την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, στο Αμφιθέατρο Β’ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η 44η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.
 
Στη Γενική Συνέλευση έχουν προσκληθεί ο νυν και ο τέως Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου και Κώστας Χαμπιαούρης, καθώς και φορείς που ασχολούνται με την παιδεία του τόπου.
 
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα τιμηθεί ο Δρ Χαμπιαούρης για την προσφορά του στην Παιδεία και τη συνεργασία που είχε με τους οργανωμένους Γονείς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδίδει τα ηνία της προεδρίας των Οργανωμένων Γονέων ο Κυριάκος Νικηφόρου
 
Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Κυριάκος Νικηφόρου, σε σημερινό του μήνυμα προς τους δημοσιογράφους με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης, την προσεχή Κυριακή, της παρουσίας του στους οργανωμένους γονείς και η θητεία του ως Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, εκφράζει τις ευχαριστίες του γιατί, όπως αναφέρει, «μέσα από τη συνεργασία μας αναδείξατε τη φωνή των Οργανωμένων Γονιών και αναβαθμίσατε τον ρόλο και τον λόγο της Συνομοσπονδίας».
 
«Αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια εσείς με σεβασμό, τόσο προς τους θεσμούς, όσο και προς τον καθένα μας ξεχωριστά, μεταφέρατε επακριβώς τις θέσεις και τις απόψεις που θέλαμε να μεταδώσουμε προς τον κόσμο. Αποχωρώντας από το πηδάλιο της Συνομοσπονδίας, νοιώθω τυχερός που γνώρισα ανθρώπους σαν εσάς που στόχο και σκοπό έχουν την προβολή της αλήθειας και που στήριξαν με κάθε μέσο τους γονείς. Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία», καταλήγει ο κ. Νικηφόρου, στο μήνυμα του.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας