Σε συστάσεις προς το επιβατικό κοινό, ενόψει εορτών, προχώρησε ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας

Σε συστάσεις  προς το επιβατικό κοινό, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προχώρησε με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας.
 
Στην ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας αναφέρει ότι γίνεται λήπτης πολλαπλών παραπόνων για ξεχασμένα αντικείμενα σε ταξί από όλη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και πάντα προσπαθεί να μεσολαβήσει για την ανεύρεση αυτών με τα μέσα που διαθέτει και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Επαρχιακούς Συνδέσμους Αυτοκινητιστών Ταξί.
 
Όπως σημειώνει, συνεχώς και σχεδόν καθημερινά διάφοροι επιβάτες ξεχνούν διάφορα όπως, τσάντες, πορτοφόλια, τηλέφωνα, κλειδιά, υπολογιστές και πάρα πολλά άλλα αντικείμενα αξίας.
 
Ο Σύνδεσμος Αστικών Ταξί Λευκωσίας συστήνει την προσοχή του επιβατικού κοινού των ταξί στη διάρκεια των Εορτών και να μεριμνούν να χρησιμοποιούν νόμιμα ταξί μέσω κέντρα διαχείρισης ταξί, να καταγράφουν την πινακίδα του οχήματος, να σημειώνουν την ημέρα, ώρα χρήσης και διαδρομή της μετάβασης, να ελέγχουν ότι πήραν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα κατεβαίνοντας και αν έχουν υποψία ότι δεν πρόκειται για νόμιμο ταξί να μην επιβαίνουν σε αυτά τα οχήματα.
 
Αναφέρει, επιπρόσθετα, ότι σε πρόσφατα παραδείγματα επισκεπτών οι οποίοι ξεχάσαν και χρηματικά ποσά μέχρι και 10,000 ευρώ σε ταξί, ο Σύνδεσμος συνέβαλε στην εύρεσή τους με το ήθος και επαγγελματισμό που διακρίνει τους διάφορους επαγγελματίες οδηγούς ταξί.
 
Υπογραμμίζει, παράλληλα, ότι σε περίπτωση χρήσης παράνομου οχήματος που φέρεται ως ταξί, ο Σύνδεσμος δεν θα μπορεί να βοηθήσει.
 
Καλεί, τέλος, το κοινό να επικοινωνεί τηλεφωνικά με το Γραφείο Τύπου για πιθανή βοήθεια, από Δευτέρα με Παρασκευή, ώρες 08:00  – 17.00.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ  
 

Δειτε Επισης

Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού και Λάρνακας
Ενέκρινε οδηγία για το δικαίωμα των καταναλωτών για επισκευή προϊόντων το Ευρωκοινοβούλιο
Άγγιξαν τα 155 εκατομμύρια οι διελεύσεις από το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ισχυρίζονται στα κατεχόμενα
Τελευταία η Κύπρος στην ΕΕ σε διαδικτυακές αγορές έντυπων και ψηφιακών βιβλίων
Εντός του 2024 η νομοθετική ρύθμιση της πρακτικής εργασίας των φοιτητών
Ανακαλείται το Physiomer Baby Unidoses-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας
Τα προβλήματα στον παραλιακό πεζόδρομο Λεμεσού συζητήθηκαν στην Επ. Εμπορίου