Κυριακή 26 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επιτέθηκε σπρώχνοντας τον πατέρα του σε νοσηλεύτρια στο ΤΑΕΠ Λεμεσού

  10/12/2019 15:33
Επιτέθηκε σπρώχνοντας τον πατέρα του σε νοσηλεύτρια στο ΤΑΕΠ Λεμεσού

Επιτέθηκε σπρώχνοντας τον πατέρα του σε νοσηλεύτρια στο ΤΑΕΠ Λεμεσού

  10/12/2019 15:33
Άλλο ένα περιστατικό βίας καταγράφηκε σε δημόσιο νοσηλευτήριο, με 61χρονο να επιτίθεται σε νοσηλεύτρια του ΤΑΕΠ Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ο 61χρονος φέρεται να θύμωσε για καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση και στη συνέχεια έσπρωξε τον ηλικιωμένο πατέρα του προς την νοσηλεύτρια με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο χέρι.

Η νοσηλεύτρια προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ ο 61χρονος αφού συνελήφθη από την Αστυνομία, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.
 
Σε ανακοινωση που εξέδωσε η ΠΑΣΥΔΥ, καταδικάζει απερίφραστα την άσκηση σωματικής βίας για μία ακόμη φορά σε νοσηλευτικό προσωπικό των ΤΑΕΠ. 
 
«Το ψεσινό επεισόδιο στο ΤΑΕΠ του Γ.Ν. Λεμεσού είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό νοσηλεύτριας», προστίθεται.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο σε σημερινή του συνεδρία ανάμεσα σε άλλα συζήτησε και τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΤΑΕΠ και έχει εξουσιοδοτήσει τη Γραμματεία του Κλάδου να χειριστεί το όλο θέμα καθώς επίσης και να εξετάσει το ενδεχόμενο λήψης μέτρων, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
 
«Τέλος, ως Κλάδος, καλούμε τον ΟΚΥπΥ και το Υπουργείο Υγείας όπως εγκύψουν με σοβαρότητα στα κρίσιμα θέματα που εγείρονται με τη λειτουργία των ΤΑΕΠ και όπως ασχοληθούν ιδιαίτερα με την έλλειψη κλινών, η οποία αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης εντάσεων στο χώρο των ΤΑΕΠ» καταλήγει.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας