Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού μέχρι την Πέμπτη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ την Πέμπτη αναμένεται βαρομετρικό χαμηλό.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα, στα βόρεια ή και σε καταιγίδα, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα βόρεια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές κατά διαστήματα, ενώ δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Τρίτη μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, σε αρκετές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Κάμερες σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία και σε ευαίσθητους χώρους ζητά η Ισότητα
Μέτρα για αντιμετώπιση αδήλωτης εργασίας και Τουρκοκύπριους συζητά το Εργατικό Συμβουλευτικό Σώμα
Επαναδραστηριοποίηση Μηχανισμού Διαβούλευσης με Παιδοβουλή
Πέραν των 4726 παιδιών από αρχές έτους στο ΤΑΕΠ Παίδων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας
Υπουργείο Εργασίας: Σημαντικά οφέλη για αγορά εργασίας από τη συμμετοχή στην ΕΕ
Στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση το θέμα των πλαστών πτυχίων
Ετοιμόρροπη η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Αμμόχωστο
Εκκλησιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου στην κατεχόμενη Βατυλή
Στόχος του ΡΙΚ να εξελιχθεί ο θεσμός του κυπριώτικου σκετς
Παναγιώτου για Λιμάνι Λάρνακας-«Οι συμφωνίες να είναι σεβαστές από όλους»