Κυριακή 26 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις για την εκστρατεία «Δώσε Φως σε Μια Ζωή»

  07/12/2019 15:05
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις για την εκστρατεία «Δώσε Φως σε Μια Ζωή»

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις για την εκστρατεία «Δώσε Φως σε Μια Ζωή»

  07/12/2019 15:05
Μέρα εκδηλώσεων κατά του καρκίνου η σημερινή, αφού πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις πόλεις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της εκστρατείας «Δώσε Φως σε Μια Ζωή» του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της ΑΗΚ.
 
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Φιέστα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, σε συνεργασία με την ΑΗΚ. Στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΗΚ στήθηκε μια μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια με χριστουγεννιάτικο παζαράκι με γιορτινά εδέσματα, χειροποίητες δημιουργίες από τους εθελοντές του Συνδέσμου και από Κύπριους καλλιτέχνες, παιδικές δραστηριότητες, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παιδικές χορωδίες και χορευτικά σχήματα.
 
Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Παραλίμνι, στη Λάρνακα και στην Πάφο, ενώ στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε η παράσταση κουκλοθέατρου «Ζητείται Πειρατής».
 
Όλες οι εκδηλώσεις περιλαμβάνονται στη χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Δώσε Φως σε μια Ζωή» κατά την οποία, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η ΑΗΚ καλούν το κοινό να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα αγαπημένα του πρόσωπα που τα άγγιξε ο καρκίνος.
 
Η εκστρατεία διαρκεί όλο τον Δεκέμβριο και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, το κοινό μπορεί να αφιερώσει ένα χριστουγεννιάτικο λαμπάκι στα χριστουγεννιάτικα δέντρα του Συνδέσμου κάνοντας εισφορά στην ιστοσελίδα www.anticancersociety.org.cy ή μέσω γραπτού μηνύματος στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)2 για εισφορές 2 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ.
 
Τα έσοδα από τις εισφορές και από όλες τις εκδηλώσεις θα διατεθούν για στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου ο οποίος για σχεδόν 50 χρόνια προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας