Κύμα αλληλεγγύης για τον 19χρονο Νικόλα-Συγκινητική ανταπόκριση

Για ακόμη μια φορά, η Κύπρος δείχνει το ανθρώπινό της πρόσωπο, γίνεται μια γροθιά και στέκεται στο πλευρό του 19χρονου Νικόλα, που την έχει ανάγκη.
 
Ο 19χρονος έχει διαγνωστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με όγκο στον εγκέφαλο και η οικογένειά του χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου, ώστε να μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό για να μεταφερθεί ο νεαρός στις ΗΠΑ για θεραπεία.
 
Το κόστος της θεραπείας ανέρχεται στις 750,000 ευρώ και για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει ένας παγκύπριος έρανος από την οικογένεια για να μαζευτεί αυτό το ποσό. Η οικογένεια του Νικόλα αναφέρει πως είναι επείγον να μαζευτούν αυτά τα λεφτά, το συντομότερο δυνατό.
 
Δίπλα στην οικογένεια βρίσκονται διάφοροι φορείς, στηρίζοντας τον αγώνα της για τη μεταφορά του Νικόλα στις ΗΠΑ. Στις 7 Δεκεμβρίου διοργανώνεται ένα αλλιώτικο χριστουγεννιάτικο πάρτι, στο πάρκο Ηλιούπολης στη Λευκωσία.  
 
Το πάρτι θα είναι εις μνήμην του μικρού Αλέξανδρου ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Αύγουστο του 2018, λόγω σπάνιου καρδιακού νοσήματος. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στον Νικόλα Θεολόγου ως μια μικρή συμπαράσταση, στον δρόμο για την αποκατάσταση της υγείας του.
Την ίδια ημέρα, στο The Mall of Cyprus, στα Λατσιά, θα πραγματοποιηθεί παζαράκι αγάπης για το Νικόλα. Εκεί θα υπάρχουν χειροποίητες δημιουργίες και κατασκευές, χειροποίητα κοσμήματα, σπιτικές λιχουδιές και face painting. Στο παζαράκι θα είναι παρόντες και διάφοροι ηθοποιοί και ποδοσφαιριστές. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη θεραπεία του Νικόλα.
Κουπόνια στο ντέρμπι «αιωνίων»
Σημειώνεται ότι, στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, στο χώρο του ΓΣΠ υπήρχαν κουπόνια, λαχνοί εισφορών των €5 για το Νικόλα.
 
Ο Νικόλας κατάφερε να ενώσει τον κόσμο του αθλητισμού, αφού στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται και άλλες ομάδες, όπως ο Άρης Λεμεσού, ενώ ο Γιώργος Μερκής του ΑΠΟΕΛ, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανήρτησε τις φανέλες, που είναι προς δημοπρασία για το Νικόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλοι μαζί στο πλευρό του Νικόλα που παλεύει με όγκο στον εγκέφαλο

Δειτε Επισης

Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»