Τί καιρό θα κάνει το Πάσχα - Πότε θα βρέχει

Πάσχα με αίθριο καιρό προβλέπει η Μετεωρολογική υπηρεσία, η ανακοίνωση της οποίας αναφέρει πως παρά την αστάθεια του καιρού, τελικά ο ήλιος και η καλοκαιρία (αν και με δυσκολία) διατηρούνται. 
 
Μέχρι και την Δευτέρα, δεν αναμένονται βροχές, ωστόσο πτώση της θερμοκρασίας και βροχόπτωση αναμένονται την Τρίτη του Πάσχα. 
 
Αναλυτικά η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες: 
 
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα αναµένεται κατά διαστήµατα να παρατηρείται αραιή σκόνη, κυρίως από αύριο.
 
Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 22 βαθµούς
στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Πάσχα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αργότερα όµως θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση. 

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές