ΒΙΝΤΕΟ: Η Άντρεα ακούει ξανά, χωρίς ακουστικά, και τραγουδά υπέροχα

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την Άντρεα, ένα κορίτσι μόλις 13 χρονών, που βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη: Έχασε την ακοή της.
 
Η περίπτωση της Άντρεας είχε γίνει γνωστή στο παρελθόν, καθώς έχασε ξαφνικά την ακοή της και το τελευταίο διάστημα δεν άκουγε ούτε με τα ακουστικά.
 
Το κορίτσι με την μαγευτική φωνή, όμως, δεν το έβαλε κάτω. Και όπως ανακοίνωσε στο Facebook ο γνωστός συνθέτης και καθηγητής της Κώστας Κακογιάννης, πλέον η Άντρεα ακούει ξανά και μάλιστα χωρίς ακουστικά, επιστρέφοντας στο τραγούδι που τόσο αγαπά.
 
«Σήμερα βιώσαμε ένα θαύμα! Ναι μιλώ για θαύμα Αγίου, από αυτά που μέχρι σήμερα πίστευα ότι ήταν παραμύθια ή κατασκευάσματα παπάδων για να προσελκύσουν πιστούς στην εκκλησία», έγραψε ο κ. Κακογιάννης.
 
Όπως εξήγησε, η Άντρεα είχε χάσει αιφνιδίως το τελευταίο ίχνος ακοής της. Για να μπορεί να επικοινωνεί, χρησιμοποιούσε την εφαρμογή «live transcribe» και μάθαινε νοηματική κι όμως ακόμη τραγουδούσε.
 
«Πήγαμε και ένα περίπατο στο δάσος, δίπλα στο σχολείο και όταν την ενθάρρυνα να δοκιμάσει να τραγουδήσει είπε τον «Χαρταετό» τον οποίο απαθανάτισα με τον κινητό και τον ανέβασα στο FB. Η φόρτιση μου ήταν μεγάλη, διότι ενώ δεν άκουγε καν τον εαυτό της, μπορούσε να τραγουδά ένα τόσο δύσκολο τραγούδι χωρίς καμιά παραφωνία! Η λύπη όμως ήταν αβάσταχτη αφού ο «Χαρταετός» ήταν το τελευταίο τραγούδι που άκουσε στην ζωή της. Πλέον δεν θα μπορούσε να μάθει κανένα άλλο!», ανέφερε ο συνθέτης.
 
Σύμφωνα με τον κ. Κακογιάννη, η Άντρεα άκουγε μία φωνή που της έλεγε «σύντομα θα ακούσεις και μάλιστα χωρίς να χρειάζεσαι πλέον τα ακουστικά σου». «Γράφω το τζαι ανατρισιάζω όμως ήταν τόσο, μα τόσο σίγουρη πως ήταν ο Προφήτης Αββακούμ του οποίου είχε επισκεφθεί τον τάφο. Τα αυτιά της τα έτριβε καθημερινά με λαδάκι από την εκκλησία του στο Φτερικούδι».
 
Ο Κώστας Κακογιάννης παραδέχεται ότι δεν πίστεψε στα λόγια της αλλά δεν ήθελε να την απογοητεύσει, καθώς προσπαθούσε να υψώσει το ηθικό της και μάλιστα την ενέταξε στις χριστουγεννιάτικες του συναυλίες.
 
«Σήμερα το κοριτσάκι μου δεν ήρθε στο σχολείο και έτσι υπέθεσα ότι θα είχε ιατρικές εξετάσεις. Κατά τις 12 όμως, κτύπησε η πόρτα μου. Ήταν η Άντρεα με την μαμά της, ήρθαν κατευθείαν από το αυτοκίνητο κοντά μου γιατί ήθελαν να είμαι ο πρώτος που θα μάθαινε τα μαντάτα. Η Άντρεα ακούει! Ναι ακούει χωρίς ακουστικά, όπως ακριβώς της το υποσχέθηκε ο Άγιος!», αναφέρει ο κ. Κακογιάννης, μεταφέροντας τα ευχάριστα νέα για την νεαρή Κύπρια.
 
«Για να δοξάσουμε και να ευχαριστήσουμε, τραγουδήσαμε με δάκρυα ευγνωμοσύνης την Παράκληση, ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που γράψαμε με τον Πάμπο. Ύψιστε μου ευχαριστώ σε για τούν’ το δώρο!», καταλήγει η ανάρτηση.
 
Ακούστε πόσο όμορφα τραγουδά η Άντρεα:

Δειτε Επισης

Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Παρεμβαίνει το Υπουργείο Οικονομικών για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΡΙΚ
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Απαντά στα περί ξηλώματος των δημοσίων νοσοκομείων το Υπ. Υγείας-«Προωθούμε την αναβάθμιση τους»
Με τη συμμετοχή 400 ποδηαλτών/τριών αρχίζει την Παρασκευή το Cyprus Gran Fondo