Παρασκευή 18 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μια σύγχρονη ιταλική κουζίνα ARREDO3, της CUCINA&CUCINA κοσμεί την υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης

  22/11/2019 17:41
Μια σύγχρονη ιταλική κουζίνα ARREDO3, της CUCINA&CUCINA κοσμεί την υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης

Μια σύγχρονη ιταλική κουζίνα ARREDO3, της CUCINA&CUCINA κοσμεί την υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης

  22/11/2019 17:41
Την υπογραφή της CUCINA& CUCINA φέρει η νέα ολοκληρωμένη σύνθεση κουζίνας που έχει τοποθετηθεί και κοσμεί την υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

Η CUCINA&CUCINA ανέλαβε για πρώτη φορά το σχεδιασμό και εγκατάσταση κουζίνας σε υπεραγορά στο νησί μας, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο χώρο γαστρονομίας. Με Ιταλική υπογραφή και πλήρως λειτουργική, η νέα κουζίνα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για φιλοξενία παρουσιάσεων συνταγών και εκπαίδευσης του κοινού σε θέματα μαγειρικής και όχι μόνο.
Η νέα ιταλική κουζίνα ARREDO3 από CUCINA& CUCINA, θα βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με δραστηριότητες δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της ΑΛΦΑΜΕΓΑ, να παρακολουθήσουν μαθήματα γαστρονομίας, να δουν από κοντά έμπειρους σεφ, να παρουσιάζουν μυστικά μαγειρικής, να δοκιμάζουν νέα προϊόντα και πρωτότυπες συνταγές. Τη σύνθεση της κουζίνας συμπληρώνουν οι ηλεκτρικές συσκευές Rosieres, από την εταιρεία DOMESTICA, που αποτελούν επιλογή σημαντικού ποσοστού των επαγγελματιών του κλάδου της γαστρονομίας που θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος σε κάθε μαγειρική δημιουργία.
Η CUCINA&CUCINA, με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, φέρνει στην Κυπριακή αγορά, για 20 και πλέον χρόνια, τις κορυφαίες επιλογές σε Ιταλικές κουζίνες, συνθέσεις ντουλαπιών υπνοδωματίου, θυρών εσωτερικού χώρου και εξώθυρες υψηλής ποιότητας καθώς και ηλεκτρικές συσκευές.
Η άριστα καταρτισμένη ομάδα σχεδιαστών και τεχνικών της CUCINA &CUCINA, σχεδιάζει και βρίσκεται κοντά σας στην σωστή υλοποίηση χώρων υψηλής αισθητικής, ιδιαίτερης κομψότητας και ανώτερης ποιότητας που αντανακλούν το στυλ και τον τρόπο ζωής σας, αναλαμβάνοντας έργα που καλύπτουν από διαμερίσματα μέχρι επαύλεις και πολυώροφα κτιριακά συγκροτήματα. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cucina.com.cy
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας