Όλοι μαζί στο πλευρό του Νικόλα που παλεύει με όγκο στον εγκέφαλο

Ένας ακόμα μαχητής της ζωής ζητά τη βοήθειά μας, ώστε να κερδίσει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.
 
Ο Νικόλας Θεολόγου, 19 ετών, από τον Κάτω Πύργο της Τυλληρίας, έχει διαγνωστεί, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με όγκο στον εγκέφαλο και η οικογένειά του χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου, ώστε να μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό για να μεταφερθεί ο νεαρός στις ΗΠΑ για θεραπεία.
 
Το κόστος της θεραπείας ανέρχεται στις 750,000 ευρώ και για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει ένας παγκύπριος έρανος από την οικογένεια για να μαζευτεί αυτό το ποσό. Η οικογένεια του Νικόλα αναφέρει πως είναι επείγον να μαζευτούν αυτά τα λεφτά, το συντομότερο δυνατό, ώστε να φύγει εντός του επόμενου μήνα.
Δίπλα στην οικογένεια το Υπουργείο Υγείας
Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη μιλώντας στον REPORTER σημείωσε πως το Υπουργείο βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας για κάθε εξέλιξη.
 
«Για τον ασθενή έχουμε ζητήσει προσφορές για το ιατρικό του κόστος από Ευρώπη, Γερμανία, Ισραήλ και ΗΠΑ. Όλοι είχαν συμφωνήσει πως θα έπρεπε να γίνει πρώτα χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Η οικογένειά του αποφάσισε να παραμείνει στην Κύπρο για τη θεραπεία του παιδιού, στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου».
 
Όπως σημείωσε η κ. Γιαννάκη με την ολοκλήρωση της θεραπείας του Νικόλα, τον Ιανουάριο του 2020 θα αξιολογηθεί εκ νέου για αποστολή σε εξειδικευμένο για νοσηλεία ή χειρουργική επέμβαση.

«Η οικογένεια δεν έχει υποβάλει οποιοδήποτε αίτημα, όταν θα υποβάλει το αίτημα, τότε εμείς θα το εξετάσουμε και η οικογένεια μέρα παρά μέρα μας παίρνει τηλέφωνο και μας ενημερώνει. Το Υπουργείο Υγείας και το Τμήμα Επιδοτούμενων Ασθενών και εγώ προσωπικά που ενεπλάκη στην κουβέντα αυτή, συνεχίζουμε να στηρίζουμε την οικογένεια με ό,τι χρειαστεί και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να τελειώσουν όλα αυτά που έχουν ζητηθεί και όταν υποβληθεί εκ νέου αίτηση να την αξιολογήσουμε», κατέληξε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές