Έκθεση Get a Job 2019!

Είσαι έτοιμος να κάνεις τα πρώτα βήματα προς το επαγγελματικό σου μέλλον; Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία, έλα κι εσύ στην έκθεση “Get a Job”!

Η Έκθεση “Get a Job” διοργανώνεται και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό να βοηθήσει τους νέους να βρουν την εργασία που τους ταιριάζει σε Κύπρο και Ευρώπη. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στο Χαρουπόμυλο Λανίτη, από τις 10:00 έως τις 19:00 και διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το δίκτυο EURES.

Κύριος στόχος της Έκθεσης “Get a Job” είναι η συμμετοχή εργοδοτών από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και η ενημέρωση των νέων σχετικά με τις υφιστάμενες και μελλοντικές ευκαιρίες απασχόλησης. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για ευκαιρίες εργοδότησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης, εθελοντικής εργασίας και κινητικότητας νέων που προσφέρονται τόσο στην Κύπρο και στην Ευρώπη γενικότερα.

Η Έκθεση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για δικτύωση κι ανάδειξη των ευκαιριών απασχόλησης που υπάρχουν σήμερα στην αγορά εργασίας, αφού θα δώσουν το παρών επιχειρήσεις με έδρα την Κύπρο και την Ευρώπη με κενές θέσεις εργασίας, αλλά και δημόσιοι και ημικρατικοί οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Νεολαίας, της Κινητικότητας και της Εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ΄Εκθεση θα λάβουν μέρος Σύμβουλοι Εργασίας από το δίκτυο EURES, την πανευρωπαϊκή διαδικτυακή πύλη-γέφυρα ανάμεσα σε εργοδότες που έχουν κενές θέσεις εργασίας και σε άτομα που ψάχνουν δουλειά. Περισσότερες πληροφορίες για τις επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στην Έκθεση μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παράλληλα με την Έκθεση θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια, τα οποία θα βοηθήσουν τα νέα ταλέντα και μυαλά να δημιουργήσουν δυνατά βιογραφικά, θα τους προετοιμάσουν σωστά για την επερχόμενη συνέντευξη εργασίας και θα τους καθοδηγήσουν για την εγγραφή τους στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης.

  • Εγγραφή στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, το 1ο βήμα για την αναζήτηση εργασίας
  • Πως να φτιάξεις το σωστό βιογραφικό και Πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις στη συνέντευξη!
Επιπρόσθετα, Σύμβουλοι Εργασίας από τα ΕURES Ελλάδας, Ιταλίας, Φινλανδίας, Γερμανίας, Τσεχίας, Ρουμανίας, Ισπανίας, Σουηδίας θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για τις ευκαιρίες εργοδότησης που ανοίγονται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στα εργαστήρια παρακαλώ πατήστε εδώ.
 
Η Είσοδος είναι ελεύθερη, με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής.
 
Η Έκθεση απευθύνεται σε άνεργους πτυχιούχους και νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, σε τελειόφοιτους πανεπιστημίων, κολλεγίων, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε όλους όσους αναζητούν εργασία.
 
Οργανωτής: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο
Συνδιοργανωτής: EURES
Συντονισμός: ΙΜΗ
Χορηγοί επικοινωνίας: REPORTER, IN Business
Yποστηρικτής: Carierista.com
Είσοδος Ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στην ΙΜΗ -  τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, email: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη