Πέμπτη 24 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Με σκόνη και χωρίς βροχές ο καιρός, δεν κατεβαίνει  υδράργυρος

  17/11/2019 07:00
Με σκόνη και χωρίς βροχές ο καιρός, δεν κατεβαίνει  υδράργυρος

Με σκόνη και χωρίς βροχές ο καιρός, δεν κατεβαίνει  υδράργυρος

  17/11/2019 07:00
Ασθενής ψηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά µέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά, στα ανατολικά, στα βόρεια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά στα ανατολικά και στα βόρεια, µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα νότια και µέχρι ταραγµένη, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα ανατολικά, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, η οποία σταδιακά υποχωρεί.
 
Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα και µη αξιόλογη µεταβολή στη συνέχεια, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας