Τετάρτη 22 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεκινούν οι εξετάσεις διορισίμων-Μέτρα για να μην επαναληφθεί η γκάφα ολκής του 2017

  16/11/2019 06:55
Ξεκινούν οι εξετάσεις διορισίμων-Μέτρα για να μην επαναληφθεί η γκάφα ολκής του 2017

Ξεκινούν οι εξετάσεις διορισίμων-Μέτρα για να μην επαναληφθεί η γκάφα ολκής του 2017

  16/11/2019 06:55
Ξεκινούν σήμερα οι εξετάσεις για το νέο κατάλογο διορισίμων, με τους εκπαιδευτικούς να εξετάζονται πρώτα στο μάθημα της Γνώσης Ελληνικής. Οι εξετάσεις θα ρίξουν αυλαία το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, με το μάθημα της Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής.

Όλοι οι υποψήφιοι, καλούνται να προσέλθουν στις εξεταστικές αίθουσες εγκαίρως και να έχουν μαζί τους το δελτίο υποψηφίου και την ταυτότητά τους. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς Υπουργείου Παιδείας, ώστε να κυλίσουν όλα ομαλά, δήλωσε στον REPORTER ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Εξετάσεων, Δημήτρης Χανδριώτης. 
 
 
«Είναι σύνθετη η διαδικασία και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους να δείξουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα για να κυλίσουν όλα ομαλά. Εμπλέκονται πολλά άτομα στη διαδικασία, οι υπεύθυνοι σε εξεταστικά κέντρα, υποψήφιοι, θεματοθέτες κλπ.», τόνισε ο κ. Χανδριώτης. 
 
Κληθείς να σχολιάσει αν έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ώστε να αποφευχθεί η γκάφα ολκής που έγινε το 2017, με την διαρροή των θεμάτων πριν την διεξαγωγή της εξέτασης, ο κ. Χανδριώτης ανέφερε πως «λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα και γίνονται όλες οι ενέργειες για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο και εγκυρότητα των εξετάσεων». 
 
Το πρόγραμμα των εξετάσεων
Οι υποψήφιοι, τις πρώτες δύο ημέρες καλούνται να εξεταστούν σε μαθήματα γενικού περιεχομένου, αφού μετά το μάθημα της Γνώσης Ελληνικών ακολουθεί το μάθημα των Δεξιοτήτων. Έπειτα, ο κάθε υποψήφιος θα εξεταστεί στο πεδίο του.
 
Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των εξετάσεων διορισίμων
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας