Σάββατο 18 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

€204.000 από το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό δείπνο του ΟΠΑΠ

  13/11/2019 21:17
€204.000 από το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό δείπνο του ΟΠΑΠ

€204.000 από το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό δείπνο του ΟΠΑΠ

  13/11/2019 21:17
Στις €204.000 ανήλθε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις εισφορές των εταιρειών που συμμετέχουν στο μεγαλειώδες φιλανθρωπικό δείπνο που διοργανώνει απόψε (13 Νοεμβρίου), η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ με αφορμή τα 50 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της στην Κύπρο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Parklane Resort & Spa, στη Λεμεσό και όλα τα έσοδα θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη», του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.
 
Υπογραμμίζεται πως για πρώτη φορά στην Κύπρο συγκεντρώνεται τέτοιο μεγάλο ποσό από φιλανθρωπική εκδήλωση η οποία αποτελεί κάλεσμα για συμμετοχή και στήριξη του Θεραπευτικού Κέντρου Παιδιών «Στέλλα Σουλιώτη» από τις επιχειρήσεις, οι δράσεις των οποίων συμβαδίζουν με το καλό του συνόλου, με την κοινωνική πρόοδο και την αρωγή των κοινωνικών ομάδων που χρειάζονται ιδιαίτερη στήριξη.

Η βραδιά, η οποία έχει διαμορφωθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελέσει μια αναβαθμισμένη εμπειρία συνδυασμού προσφοράς και ψυχαγωγίας, περιλαμβάνει:
 
·         Pre-dinner networking cocktail reception
·         Επίσημο δείπνο (4 course) με εκλεκτές γκουρμέ συνταγές, ειδικά εμπνευσμένες για την εκδήλωση, από τους σεφ του Parklane Resort & Spa
·         Ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τον δημοφιλή τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο
·         Κλήρωση μεγάλων χρηματικών βραβείων

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας