Τρίτη 18 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Design Thinking methods in Project Management

  13/11/2019 19:16
Design Thinking methods in Project Management

Design Thinking methods in Project Management

  13/11/2019 19:16
Το Design Thinking ασχολείται με τις ικανότητες που όλοι έχουμε, αλλά πολλές φορές δεν τις χρησιμοποιούμε, λόγω των πιο συμβατικών πρακτικών problem-solving που ήδη γνωρίζουμε.
 
Ο Denis Vukosav, o οποίος θεωρείται ένας από τους σημαντικότερoυς ομιλητές και συγγραφείς που υποστηρίζουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στο Project Management σήμερα, θα συζητήσει για το Design Thinking και πώς αυτό το εργαλείο και η τεχνική μπορούν να βοηθήσουν όλους τους επαγγελματίες σε όλα τα επίπεδα, στο 3ο Συνέδριο Project Management, που διοργανώνεται από το PMI Cyprus Chapter, στις 15 Νοεμβρίου, από τις 08:30 έως τις 15:00, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.
 
Το Design Thinking έχει ανθρωποκεντρική προσέγγιση, βασίζεται στην ικανότητα της διαίσθησης και παρέχει ιδέες που δεν είναι μόνο τεχνικές, αλλά έχουν να κάνουν και με το συναίσθημα.
 
Η εφαρμογή των δημιουργικών εργαλείων του Design Thinking και της ενσυναίσθησης στη διαχείριση έργων, επιτρέπει τη μετάβαση προς μια πελατοκεντρική προσέγγιση, παρέχοντας την ευκαιρία να επιλυθούν ζητήματα με εναλλακτικές και αποτελεσματικές λύσεις.
 
Ο παραδοσιακός ρόλος του Project Management είναι να τίθεται σε εφαρμογή μια διαδικασία που αποτρέπει την ανεπιτυχή παράδοση έργου και του επιθυμητού στόχου. Ωστόσο, η διαδικασία και η προβλεψιμότητα που επιδιώκει να παράγει, συχνά δεν συνάδει με το κλειδί της επιτυχίας, την καινοτομία.
 
Χρησιμοποιώντας το Design Thinking, οι καινοτόμες μέθοδοι Project Management που μπορούν να εφαρμοστούν, μπορούν να εξασφαλίσουν την επιτυχή παράδοση του project, χωρίς να παρεμποδίζουν τη δημιουργικότητα.
 
Σε αυτή τη διαδραστική παρουσίαση, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τεχνικές και μεθόδους για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και την εφαρμογή της καινοτομίας στο Project Management.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή στο Συνέδριο κάντε κλικ: εδώ.
Διοργανωτής: PMI Cyprus Chapter 
Συντονιστής: IMH
Κύριοι Χορηγοί: KPMG, Τράπεζα Κύπρου
Χορηγός: PMI
Workshop Sponor: cdbbank
Contributing Sponsors: Hellenic Technical Enterprises, NewCytech, Odyssey, PrimeTel, Qobo, Talent Team Consulting
Εκπαιδευτικός Συνεργάτης: CIIM-Cyprus International Institute of Management,
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, Gold magazine
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση IMH:
Tηλ: 22505555,
φαξ: 22679820,
email: events@imhbusiness.com,
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας