Τετάρτη 15 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η Λεμεσός καλωσόρισε τα κρουαζιερόπλοια Jewel of the Seas και MV Viking Star

  08/11/2019 17:56
Η Λεμεσός καλωσόρισε τα κρουαζιερόπλοια Jewel of the Seas και MV Viking Star

Η Λεμεσός καλωσόρισε τα κρουαζιερόπλοια Jewel of the Seas και MV Viking Star

  08/11/2019 17:56
Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που κατέπλευσαν στο λιμάνι Λεμεσού, το Jewel of the Seas, καθώς και το MV Viking Star, καλωσόρισαν την περασμένη Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης και ο Γενικός Διευθυντής της διαχειρίστριας εταιρείας του τερματικού, DP World Limassol, Charles Meaby.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της DP World Limassol, ο  κ. Νικολαΐδης, συνεχάρη την DP World Limassol για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει και, σημείωσε πως "η καθιέρωση ενός αειφόρου τουρισμού κρουαζιέρας αποτελεί μία συνεχή διαδικασία που απαιτεί δέσμευση, συνεργασία και συνεχή προσπάθεια".
Η άφιξη του "Jewel of the Seas" και του “MV Viking Star” στο λιμάνι Λεμεσού είναι αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών, είπε και υπέδειξε πως "η Λεμεσός είναι ένας ιδανικός προορισμός για ταξιδιώτες, στους οποίους συστήνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθούν τα τοπικά αξιοθέατα και να απολαύσουν όσα έχει να προσφέρει η πόλη μας".
 
Εξάλλου, ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol εξέφρασε τη χαρά του για την υποδοχή των δυο επιβλητικών κρουαζιερόπλοιων, υποδεικνύοντας πως "αυτού του είδους αφίξεις αντικατοπτρίζουν τη δυναμική που αποκτά ξανά η Λεμεσός ως προορισμός".
Υπογράμμισε δε ότι "η Κύπρος μπορεί να εξελιχθεί σε στρατηγικό παίκτη στην Ανατολική Μεσόγειο και για το λόγο αυτό επενδύσαμε σημαντικά στην οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων με αξιόλογους φορείς, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση του κυπριακού τουριστικού προϊόντος".
 
Το "Jewel of the Seas" της Royal Caribbean, έχει μήκος 293 μέτρα και χωρητικότητα 2.500 επιβάτες, ενώ το “MV Viking Star”, αποτελεί κορυφαίο σκάφος της σειράς Viking Star, με μήκος πέραν των 227 μέτρων και χωρητικότητα 930 επιβάτες.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας